Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam véglegesen? :S
Figyelt kérdés
Egyszer randiztam egy lánnyal nemnagyon beszéltunk en elégge izgultam egyszoval nagyon rossz randi lett a vegr...:((de nekem nagyon tetszik. Szerintetek van még esélyem nála? :((2015. márc. 1. 20:50
1/8 anonim válasza:
hívd el 2. A válaszából megtudod!
3/8 anonim válasza:
Mikor volt a randi?
Ha napokkal azelőtt, akkor kétlem, ha ő sem keresett, akkor nem érdekled és amiért te sem kerested, úgy gondolja téged sem érdekel ő.
Ha pedig most volt, akkor talán még van. Bókolgatsz, beszélgetsz, elmondod kicsit feszült voltál, újra hívod és megtudod.
4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudja hogy akar e mert multkor alig beszeltunk erre most mit lepjek...
2015. márc. 1. 20:54
5/8 anonim válasza:
nem tudja hogy akar-e=nem akar. vége van. próbálkozz pár hónappal később
6/8 A kérdező kommentje:
Ez 4hánappal ezelott volt es neten beszelgettunk ... Elhivtam randira es azt irta hogy az a baja hogy alig beszeltunk.. Es ha irom hogy feszult voltam?
2015. márc. 1. 21:06
8/8 anonim válasza:
Hangsúlyozd, hogy múltkor nagyon izgultál, mert nagy szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!