Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek véglegesen elronto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek véglegesen elrontottam az egészet, amiért túl tapadós voltam a lánnyal?

Figyelt kérdés

Egy friss kapcsolatban vagyok benne, és az ismerkedésünk óta végig óránként írtunk egymásnak hosszabb üzeneteket, viszont tegnap 2x írt egész nap, akkor is 2-2 szót, ma pedig semmit nem délig, ami nem volt megszokott ahhoz képest, amennyit korábban beszéltünk.

Szóval rákérdeztem, hogy van-e valami gond, mert nekem picit rosszul esik, hogy hirtelen szinte teljesen eltűnt.

Írta, hogy fáradt a munkától, +családi gondjai is vannak.

Viszont a barátaim szerint itt rontottam el, mert nem kellett volna számon kérnem.

Pedig nem is kértem számon, csak szóltam neki, hogy rosszul esik, hogy hirtelen ennyire keveset beszélünk, és nem tudom miért, de ha van valami gond azt megértem.

Túl tapadós voltam és végleg elrontottam mindent?

aug. 14. 20:29
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
Kérdezd meg, tudsz-e valamiben segíteni.
aug. 14. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
11 Senki nem fogja a másik embert akár alakuló kapcsolat, akár baráti kapcsolat belerángatni, ha nagybajban van. Főleg ha reálisan fel tudja mérni, kikkel áll szemben..Senki. Legalábbis aki ember, az tuti nem ránt magával senki ilyen helyzetben..de nem is engedi meg, hogy még egy idegeskednivalója legyen pluszban, akár mennyire is kedveli, tetszik neki a másik ember.Aztán az élet ugy is rendezi a dolgokat még pluszban..
aug. 14. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem tapadós vagy, egyszerűen mintha nem ismernél embereket.

Nem mindenki van mindig mindennap ugyanazon az energiaszinten, nincs mindennap kedve azt csinálni. Te nem szoktál bal lábbal kelni?

Komolyan mondom, itt egy csomó magányos agorafób akarja megmagyarázni, hogy mindenki élete csak a randik meg a baszás. Hogy lehettek ennyire rákattanva erre? Ennyire viszket?

aug. 14. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Friss kapcsolatban vagy benne? Melyikőtök mondta ezt ki nyilvánvalóan? Te maximum még csak ismerkedsz a másik féllel a leírtak alapján. Mit vársz hogy ugyanúgy gondolkodik mint te? Leírom újra. Te nem vagy kapcsolatban a másik féllel. Ti csak ismerkedtek. Ez azt jelenti, hogy ha talál valaki jobbat mint te akkor ott fog hagyni téged/ghostingolni.
aug. 15. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!