Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam valamit?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy ne segítenék barátnőmnek szó nélkül vagy ha megkér, de kezd sok lenni. Úgy érzem hogy kiszolgálom.

Nem fűzök kommentárt ha valamit meg kell csinálni mindegy mikor, szó nélkül neki állok és megcsinálom, akár egyedül is. Viszont ő mindenhez a segítségem kéri, mintsem egyedül megcsinálná; legyen az egy egyszerű asztal elrakása vacsi után ( ketten vagyunk kb 5perc). Rögtön szól h én tegyem el ő addig kipakolja a gépet ( érdekes en egyedul megcsinálom egymas után)

Nincs bajom a munka megosztással de én nem szólok h ő is csináljon vlmit ha már én is.

Kedvessegbol szoktam vinni ebédet a munkahelyére, felhív 10 után hogy nem hoztál..vagy este hozz inni, vagy hozd be ezt v azt..37f

jún. 21. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy csak többet szeretne együtt lenni veled, vagy kellemesebb neki veled együtt csinálni rutinszerű dolgokat.
jún. 21. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 Valószínűeleg nem emiatt van, mivel ha a kérdező csinál egyedül valamit, akkor nem ajánlkozik neki, hogy ő segít neki és ketten csinálják.

Ez csak akkor van így, ha a nő csinál valamit.

jún. 21. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy igen. A fejedre nőtt, kihasznál téged, a papucsa vagy. Vagy elhagyod őt, vagy elmagyarázod neki, hogy tovább nem fogod őt kiszolgálni ha nem kölcsönös!
jún. 21. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sokat elrontottál, boltos csávó!

Évekig szívattad, ugráltattad, miközben azzal hülyítetted, hogy ha megtesz mindent, akkor majd egyszer talán valamikor esetleg jöhet a gyerek. Ahogy megbeszéltétek az elején.

A csajnál viszont valami bekattant, úgy nagyjából az öngyilkossági kísérlete körül. Azóta fordult a kocka: rájött, hogy sose kapja meg, amit akar.

Ebből következik, hogy nincs mit vesztenie. Nem érdekli már, ha megbánt têged. Ellenkezőleg: tele van irántad haraggal. (És gyűlölettel?) Élvezi, ha bànthat téged.

jún. 21. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket vele kellene megbeszélned. Mond el neki mit érzel, mi nem jó és találjatok rá megoldást. Én is ismerek ilyen párt, ahol a férfi kiszolgálja a csajt, de ő ilyen típus. Vendégségben a kávét is magának akarja főzni a szerencsétlen.
jún. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!