Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes e folytatni? Elrontott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes e folytatni? Elrontottam mindent ?

Figyelt kérdés

22L Tavaly előtt decemberben szakítottam exemmel. 2021 22 szilveszteri bulira elhivott unokatestvérem magukkal, persze el is fogadtam ajánlatukat.

Ott volt egy srác aki elkezdett nyomulni és meg is csókolt.

Szilveszteri buli után elkezdtunk beszélgetni, február körül unokatesom((baratjaval)) mondta hogy menjünk fel ehez a srachoz. Mivel később jöttek unokatestvéremék engemet elvitt a srác aki szilveszteri bulin megcsókolt

2023. szept. 19. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most kivel akarsz mit folytatni? :S
2023. szept. 19. 15:36
 2/13 A kérdező kommentje:

Fent lakásán elkezdtünk kettesben beszélgetni és beszélgetés közben jött azzal hogy feküdjünk le, persze elleneztem viszont magáévá tett.

Jöttek uncsimek és utanna haza is mentem velük.

Későbbiekben gyozkodott hogy menjek fel, és fel is mentem minden hétvégén minden második hétvégén.

Április 19én megtudtam a korát a srácnak és 46 éves volt ugyan az nap egy masik fiút is megismertem este aki 25 éves, és előtte pont a sracnal voltam fent.

Elkezdtem talalkozgatni a 25 éves fiúval de közben a 46 éves de bírtam le rázni.

A 25 éves fiú rá jött tavaly júniusban és utanna folyamatos elutasítást kaptam hogy ne számítsak semmire tőle. Június vegen elhivott unikatesom tengerre es jött a 46 éves is, egyszerűen azt éreztem hogy tartozok neki és újra le feküdtünk.

Miutan haza értünk a 25 éves fiút hívtam ki találkozni és mentünk is, az időssel valamennyire megszakítottam a kapcsolatot, és a25 evéssel foglalkoztam. Szeptemberben elkezdtem egyetemre járni és kintlakasba költöztem és a 25 éves fiú elkezdett feljarni és jól éreztük magunkat. Novemberben volt a 46 éves szülinapja és felhívott magához nm tudtam nemet mondani. És megcsokolt. 25 éves fiúval lassan kapcsolatba kerültem de mikor rá jött ezekre, azóta nem bízik bennem. Ezen hogyan tudjak valtoztatni?

2023. szept. 19. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Beteg egy vilagban elsz.
2023. szept. 19. 15:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen sehogy. Hagyd békén inkább, maradj a lotyója a másiknak.
2023. szept. 19. 15:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok mit tenni hogy elhidje hogy lezártam másikkal, egyszerűen nem tudom meggyozni és most nem hisz nekem és nem bízik bennem. Mit tegyek helyre hozzam?
2023. szept. 19. 15:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet!!!
2023. szept. 19. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen nem tudok mit tenni"

Dehogynem tudsz. Még jó párszor megdugatod magad a 45 éves "fiúval".

A 25 éves srácot meg tájékoztatod a helyzetről, hogy találhasson normális lányt.

2023. szept. 19. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nem csak te rontottad el, hanem az a közeg is amiben 22 éve folyamatosan szocializálódsz. Talán az új élet lehetne a kiút, mindezt hátrahagyva és megváltozva. De ez sok munka.
2023. szept. 19. 16:32
 9/13 A kérdező kommentje:
De mégis mivel tudok eleget tenni? Újra bizalmamban kerítsem a fiút?
2023. szept. 19. 18:12
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

"Fent lakásán elkezdtünk kettesben beszélgetni és beszélgetés közben jött azzal hogy feküdjünk le, persze elleneztem viszont magáévá tett."

Normális szociális közegben ez minimum nemi erőszak. A többiről most nem is beszélek inkább.

8-asnál a pont.

2023. szept. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!