Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most nagyon nagyon elrontottam?
Én ezt nem értem. Ha nem a kapcsolattal van baja, miért kért szünetet?
dec. 10. 14:12
2/10 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint mindenkivel összeveszett az ideg miatt és velem nem akarja ugyanezt.
Hogy elrontottad-e, azon múlik, hogy ő mennyire vette "zaklatásnak" a rendszeres írásod.
Azt meg magadban kell lerendezned, miért is érezted szükségét, hogy írnod kelljen.
Nem tudom, te melyik fél vagy, de a kérdés az, megér-e ennyit kockáztatni, hogy esetleg elvesztesz egy pasit/csajt.
dec. 10. 14:15
Hát ezt eléggé elszúrtad. Ha valakinek térre van szüksége, akkor az a minimum, hogy eleget teszünk a kérésének és nem bombázzuk folyamatos üzenetekkel. Számomra ez ijesztő és a későbbiekre vonatkozóan is intő jel. Oké, hogy neked ő nagyon tetszik és nem akarod elveszíteni, de ezt nem így kellett volna.
Írhattál volna neki egy olyat, hogy reméled jól van és hamarosan újra látod, de ennyi. A tolakodó embereket senki sem csípi, főleg akkor nem, ha ezer más gondja van az életben. Ez legyen tanulság a jövőre nézve! Bárkiről legyen szó: barát, barátnő, családtag vagy rokon: ha teret és időt kér, akkor tartsd tiszteletben a kérését!
dec. 10. 14:17
Ritkaság manapság, hogy korrekten jelzi valaki előre, hogy nincs semmi baja a másikkal, csak éppen magánéleti stb dolgok miatt nem ér rá írogatni, kis időt kér.
4-es jókat írt. Talán még megmenthető lesz, ha tényleg nem veled volt baja, akkor talán jelentkezni fog (de várd ki).
dec. 10. 15:01
Miért hibáztatod magad amikor ő a hibás? Ha gondjai vannak kapcsolaton kívül akkor miért van kapcsolatban ha nem tudja megoldani őket? Amúgy lekoptatásnak tűnik a szövege. Csak nem akar rosszfejnek tűnni szóval még hiteget. Nincs "szünet" semmilyen párkapcsolatban. Alig egy hónapja vagytok együtt és "szünetet" akart? Ne legyetek már nevetségesek. Ő majd elő áll azzal, hogy nincs ideje kapcsolatra úgyhogy vége, vagy szexre jó leszel. Neked meg alig mint 1 hónapos véged "kapcsolatban" van. Normális vagy? Aranyból van a nemi szerve, vagy jó sok pénze van?
dec. 10. 15:07
"kapcsolatban" véged van*
dec. 10. 15:08
Én se értelek titeket. Milyen kapcsolat amikor csak ismerkedős fázisban voltatok? Már véget is ért mert meggondolta magát. Nincs kit elveszíteni mert egyrészt sose volt a tiéd, másrészt ő nem egy tárgy hanem ember. Nagyon gáz, hogy még nem esett le neked az, hogy rád unt és még zaklattad is. Mibe fogadunk, hogy párja van és te voltál a szerető?
dec. 10. 15:13
Mindketten megéritek a pénzeteket: egyik egy egy hónapos kapcsolatban már szünetet kér, a másik meg telibeszarja a másik kérését, aztán folyamatos kéretlen üzenetekkel zaklatja. Egyikőtök sem normális, neked békén kellett volna hagynod, ahogy kérte, de erősen elgondolkodni, hogy hogyan is tovább amikor valaki egy hónap után már szünetet kér tőled. Neki meg fel kéne nőni és megtanulni normálisan kezelni a problémáit, nem úgy, hogy parkolópályára teszi a friss kapcsolatát és elvárja, hogy a másik szépen türelmesen várjon rá.
dec. 10. 16:34
Szerintem meg nem rontottad el, szimplán csak többet làttàl a kelleténél valamibe,amibe nem kellett volna.
dec. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések: