Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a párom részéről? Engem rohadtul aggaszt az, ahogy a szülei bánnak vele.
Párom szülei sajnos a nem legedukáltabb vidéki szülők, akik sok mindenben kihasználják a fiúkat. Apja 1000%hogy nárcisztikus, és most olyat írt az apja, hogy nem kell hazamennie ilyen stílusban karäcsonyra. Pedig ő csak jelezte, hogy elege van abból, hogy ugyanaz a konfliktus tárgya egy jó pár hónapja.
Nekem baromi jó a viszonyom a szüleimmel, segítek neki, mert már idősebbek. Nekem a szívem szakadna meg, ha ilyet írnának nekem de már várják, hogy mikor megyek haza. Úgy volt h parom megy a szuleihez és meg haza az én szüleimhez. Párom most kitalálja lehet mégse megy, nekem viszint 30-ig meg van mar tervezve a karacsonyi program. Ugy golt h majd a szilveszter lesz együtt.
Am nem kellene, hogy ennyire aggasszon, de magamra veszem mert zavarna ha egyedül karácsonyozna. Szüleim nem ismerik még őt.
Nem igazán értem, nekem ezek csak téves logikai gondolkodásmód következményei, amiket te leírsz.
Ha az apja gyűlöli, hidd el nekem, sokkal jobb nem vele lenni karácsonykor. Én is 3 éve nem megyek haza, és tök oké. Nem kell, hogy megszakadjon senki szíve...
2. Felnőtt ember vagy, nem? Vedd kezedbe az életed irányítását, és ha szeretsz valakit, mutasd be a szüleidnek, és ha gyűlölködnek, te is húzd meg a határaidat! Ne az legyen már a norma, hogy te igazodsz a gyűlölethez.
Nem KELL lemondanod semmiről, te választod.
Szerintem ez nem a szívszakadásró szól hanem bűntudatod van mert haza nem akarod vinni és inkább azt akarnád, hogy menjen haza bár a szüleivel rossz a kapcsolata. Vagyis a szüleiden lógsz még mindig felnőtt emberként és elvárnád tőle ugyanazt a viselkedést annak ellenére, hogy nem jó a családi helyzete.
Nagyon gyorsan döntsd el, hogy éled a saját életed a pároddal és hazaviszed ha beleegyeznek a szüleid, vagy szakítasz, esetleg elhatárolódsz a szüleidtől és a pároddal leszel. Ez a három opciód van. Nyilván ha nem szereted igazán a párod akkor szakítani kellene...
Jobb egyedül, mint ilyenekkel.
Amúgy meg nem mindenkit érdekel a karácsony...engem se. Fa és ajándék is csak lányom miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!