Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez a párom részéről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a párom részéről? Engem rohadtul aggaszt az, ahogy a szülei bánnak vele.

Figyelt kérdés

Párom szülei sajnos a nem legedukáltabb vidéki szülők, akik sok mindenben kihasználják a fiúkat. Apja 1000%hogy nárcisztikus, és most olyat írt az apja, hogy nem kell hazamennie ilyen stílusban karäcsonyra. Pedig ő csak jelezte, hogy elege van abból, hogy ugyanaz a konfliktus tárgya egy jó pár hónapja.

Nekem baromi jó a viszonyom a szüleimmel, segítek neki, mert már idősebbek. Nekem a szívem szakadna meg, ha ilyet írnának nekem de már várják, hogy mikor megyek haza. Úgy volt h parom megy a szuleihez és meg haza az én szüleimhez. Párom most kitalálja lehet mégse megy, nekem viszint 30-ig meg van mar tervezve a karacsonyi program. Ugy golt h majd a szilveszter lesz együtt.

Am nem kellene, hogy ennyire aggasszon, de magamra veszem mert zavarna ha egyedül karácsonyozna. Szüleim nem ismerik még őt.

tegnap 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Akkor most bemutatod. Beszéld meg a szüleiddel, hogy együtt szeretnél vele is karácsonyozni, s szeretnéd, ha őt is fogadnák.
tegnap 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne karacsonyozhatnatok egyutt? A te szuleiddel....? Az nem opcio?
tegnap 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért azt írod, hogy 'a párod részéről' normális-e? Az apja viselkedik rosszul, nem? Szerintem oké, hogy nem akar hazamenni így, és meghúzza a határait. Ketten azt tudjátok eldönteni, hogy ti együtt karácsonyozzatok-e, vagy nem.
tegnap 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a problema h ot az apja azert gyuloli mert meleg. Nalam bar elfogadtak nem kerul szoba. Egyedul anyamat erdekli a dolog. Viszont igy meg nekem is le kell mondanaom dolgokrol, megtervezett programokrol. Meghasadna a szivem ha a parom karacsonykor egyedul lenne
tegnap 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, nekem ezek csak téves logikai gondolkodásmód következményei, amiket te leírsz.

Ha az apja gyűlöli, hidd el nekem, sokkal jobb nem vele lenni karácsonykor. Én is 3 éve nem megyek haza, és tök oké. Nem kell, hogy megszakadjon senki szíve...

2. Felnőtt ember vagy, nem? Vedd kezedbe az életed irányítását, és ha szeretsz valakit, mutasd be a szüleidnek, és ha gyűlölködnek, te is húzd meg a határaidat! Ne az legyen már a norma, hogy te igazodsz a gyűlölethez.

Nem KELL lemondanod semmiről, te választod.

tegnap 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd a szüleihez, éljétek a saját életeteket. Annak meg örülj hogy neked jó a viszonyod a tieiddel.
tegnap 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a szívszakadásró szól hanem bűntudatod van mert haza nem akarod vinni és inkább azt akarnád, hogy menjen haza bár a szüleivel rossz a kapcsolata. Vagyis a szüleiden lógsz még mindig felnőtt emberként és elvárnád tőle ugyanazt a viselkedést annak ellenére, hogy nem jó a családi helyzete.

Nagyon gyorsan döntsd el, hogy éled a saját életed a pároddal és hazaviszed ha beleegyeznek a szüleid, vagy szakítasz, esetleg elhatárolódsz a szüleidtől és a pároddal leszel. Ez a három opciód van. Nyilván ha nem szereted igazán a párod akkor szakítani kellene...

tegnap 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen elszomorít, hogy vannak ilyen nárcisztikus szülők. Azt mondja párom, hogy apja még a halálát is kívanja. Annyir anem fogadja el h a fia meleg. Pedig 10 éve tudja
tegnap 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Jobb egyedül, mint ilyenekkel.

Amúgy meg nem mindenkit érdekel a karácsony...engem se. Fa és ajándék is csak lányom miatt van.

tegnap 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!