Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez a párom részéről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a párom részéről? Engem rohadtul aggaszt az, ahogy a szülei bánnak vele.

Figyelt kérdés

Párom szülei sajnos a nem legedukáltabb vidéki szülők, akik sok mindenben kihasználják a fiúkat. Apja 1000%hogy nárcisztikus, és most olyat írt az apja, hogy nem kell hazamennie ilyen stílusban karäcsonyra. Pedig ő csak jelezte, hogy elege van abból, hogy ugyanaz a konfliktus tárgya egy jó pár hónapja.

Nekem baromi jó a viszonyom a szüleimmel, segítek neki, mert már idősebbek. Nekem a szívem szakadna meg, ha ilyet írnának nekem de már várják, hogy mikor megyek haza. Úgy volt h parom megy a szuleihez és meg haza az én szüleimhez. Párom most kitalálja lehet mégse megy, nekem viszint 30-ig meg van mar tervezve a karacsonyi program. Ugy golt h majd a szilveszter lesz együtt.

Am nem kellene, hogy ennyire aggasszon, de magamra veszem mert zavarna ha egyedül karácsonyozna. Szüleim nem ismerik még őt.

dec. 16. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen emberek. Régen is nagyon sok olyan volt akik nem voltak alkalmasak szülőknek. Nem mindenki családja fenékig tejfel. Becsüld meg azt, hogy a szüleid ilyenek, mert látod, lehetne az életed sokkal rosszabb is!

Viszont szerintem is az van, hogy a partneredet nem igazán akarod leültetni a családi asztalhoz és emiatt érzed rosszul magadat, mert hát tudod, hogy egy rakás xarba akarod küldeni karácsonyozni. Ha az én férjem lenne, hoznám magamhoz karácsonyozni a picsbe. De nálunk meg inkább az én családom a problémás. A férjem meg évek óta azt akarja, hogy szakítsam meg velük a kapcsolatot. Édesapám tartotta össze valamennyire a családot, de ő pár elment örökre. A testvéremmel egyáltalán nem fogok kapcsolatot fenntartani, mert mérgező. Igen, néha jobb mint egyedül,mint ilyen emberekkel.

dec. 17. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Ettől még sztem ne diagnosztizáld nárcizmussal... lehet hogy nem szereti a fiát, meg undorodik a homoszexuálisoktól, de az még nem jelenti azt, hogy nárcisztikus.

Szóval akkor igazából csak jöttél hülledezni, hogy "te csak sajnálod", de azért annyira nem érdekel, hogy fogd a szerelmed, és vele töltsd a karácsonyt? Ennek aztán sok értelme van...

dec. 17. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem en diagnosztizaltam, hanem a parom. Ja en be se vagyok otthon mutatva de olyan szinten h nem is tudnak rolam. Parom nem is akarja, mert tudja h az nem segitene a hekyzeten. Tegnap ki is jelentette, hogy neki mar nincs apja.
dec. 17. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne erről beszélj már! Kit érdekel, hogy ki "diagnosztizálta", istenem...

Felejtsd már el a másik családját! Nem kell velük tartani a kapcsolatot, kész.

A lényegre persze nem mondasz semmit!

dec. 17. 11:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Milyen lényegre?
dec. 17. 11:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy én sem tudom mit lépjek erre. Nekünk már megvannak ilyenkor a szokásos karácsonyi programjaink, amiről nyilvan nem mondanék le. Van egy homofób nagybácsi is, előtte nem mutatkoznék a párommal, plusz nem tudom. Ilyenkor karacsonykor szerintem normális emberek félre teszik a sérelmeiket, s össze jönnek. Szerintem anyam se engedné, hogy a párom egyedül töltse a Szentestét. Még anno a haldokló nagyanyámat is kihoztuk a kórházból, hogy együtt legyen a az utolsó Szenteste. Viszont tudom, hogy nekem is meg mindenkinek kellemetlen lenne ez a felállás. Plusz nem ezt beszéltük meg. Párom is rohadt makacs.
dec. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!