Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasinak ajándék karácsonyra?
Általában praktikus ajándékokat adok karácsonykor, így volt ez tavaly is. Ezután kaptam egy kedves, finom jelzést, hogy párom (nő vagyok, ő pedig pasi) jobban örülne valami személyesebbnek.
Arra gondoltam, idén meglepem egy koreai arcmasszázzsal. Ez nem csak az élvezeti részét nyújtja, hanem egy edzés az arcnak, ránvfeltöltő hatása van.
Aki esetleg volt már ilyenen, mit gondol, jó lenne karácsonyi ajándéknak?
Erre gondoltam:
Az én párom is férfi, de szerintem a falnak menne, ha ilyen ajándékot kapna. Ebben semmi személyes nincsen, de még ötlettelen is.
Ahhoz, hogy személyes ajándékot tudj adni valakinek, ismerned kell őt, a szokásait, a hobbiját. Mi évek óta nem ajándékozunk, helyette kinézünk együtt valami közös programot és ezáltal élményeket gyűjtünk.
Bár mi karácsonyra nem ajándékozunk, a születésnapokra vagy névnapokra úgy szoktam felkészülni, hogy év közben mindig gyűjtöm az olyan elejtett mondatokat, mint amikor pl. nézegetünk egy weboldalt és a párom megjegyzi, hogy "ez az óra baromi jól néz ki". A születésnapjára így vettem meg még nyáron egy órát, novemberben mikor átadtam neki, leesett az álla, azt mondta, hogy nagyon megleptem, hogy ennyire figyelek rá.
Anyósom néhány hónapja megjegyezte, hogy még a kilencvenes években kölcsönadott valakinek egy könyvet és sosem kapta vissza, pedig mennyire szerette. Még ott helyben gyorsan beírtam a telefonomba a könyv címét és később megkerestem egy antikváriumban, azt fogja kapni karácsonyra.
Szerintem itt kezdődnek a személyes ajándékok, amiből tényleg látja a másik, hogy figyelsz rá, időt szánsz arra, hogy meglepd.
Hát ha szereti ezt a kultúrát, esetleg.
Én szeretek főzni és videójátékozni, ezért tavaly a feleségem megtervezte az egyik kedvenc karakterem mint séf és rá nyomatta egy séf kötényre. Kb. ez a személyes ajándék szint szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!