Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy jó barátnőtöket karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó barátnőtöket karácsony előtt dobná ki az aktuális pasija, akkor ti mennyi időt szánnátok rá?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nektek is van saját párotok, saját otthonotok, ahol az ünnepekre készülődtök, karácsonyra hangolódtok. Tételezzük fel, hogy tegnap történt ez az eset, vasárnap 22-én. A barátnőtök nagyon maga alatt van, és nem is nagyon tud hová menni. Ti mit tennétek? Mennyi időt szánnátok a vigasztalására? Mennyire menne az otthoni készülődés, vagy a párotokkal tervezett közös idő rovására? Esetleg befogadnátok őt az ünnepekre, még olyan áron is, hogy elrontja a párotokkal közös, meghitt ünnepi hangulatot?

ma 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet vele beszélni telefonon 1-2 órát, illetve mondjuk a 24-ét kettesben töltjük a párommal, 25. vagy 26-án szívesen látjuk, ha szeretné.

Egy felnőtt ember azért egy estét ki fog bírni egyedül is. Én is töltöttem egyedül karácsonyokat.

ma 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
1-2 óra beszélgetés nekem beleférne. Annyit azért a párom meg esetleg a gyerekek is tudnak nélkülözni... ha nem, akkor sztem vagy túltolja az adott család a karácsonyi készülődést, vagy k...a későn kezdtek neki (most nem azért, pl. dekorációt bőven fel lehet tenni december elején, bizonyos elállóbb sütiket meg lehet előre sütni). Befogadás - azért nagyon nem mindegy, mégis mekkora a barátság, milyen viszonyban van a párommal az illető. Van az az eset, amikor a befogadás nem is számítana hangulatrontásnak (azért a karácsonyi hangulat nem ilyen kirakat-reklám Hallmark-nyálcsöpögés a legtöbb embernél).
ma 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Telón simán lehet vele beszélni. Ha van idő 25 vagy 26 találkozni is. Vagy utána.

Felnőtt emberként biztosan ki fogja bírni. Meg lehet kedve sincs semmihez igazán.

ma 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért karácsonykor forduljon inkább a családjához, testvéreihez, rokonaihoz.
ma 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazi jó barátnőm biztos nem akaszkodna rám ha rajta múlik, de ha nagyon rossz állapotban van muszáj lenne segíteni.
ma 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor velem szakítottak pont nem érdekelt mások társasága. Beszélgetni sem volt kedvem senkivel így tutira nem rontanám el senkinek sem az ünnepét.
ma 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jó barátnőm, gondolkodás nélkül felajánlanám, hogy ünnepeljen velünk. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a férjem is ezt tartaná helyesnek. Természetesen a férjem jóbarátait is bármikor szívesen látom. A szeretet ünnepén meg különösen.
ma 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
17%

1

én meg 4 éve vagyok szingli karácsonyban

a gond ott van hogy a nők 2 napig nem bánják kb a 4 éves kapcsikat.. mi meg még emiatt is depizünk

de ti ezt az életben nem fogjátok megérteni :D

ma 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
8 Te hatökörnek érzed magad, vagy mi ez hogy ti depiztek a "nők" meg nem, egyrészt magad nevében beszélj, másrészt max még annak a nevében akit jól ismersz, a többieket hagyd ki a sztorijaidból.
ma 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én tiltanám 26-áig, majd mondanám hogy bug volt.
ma 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!