Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy jó barátnőtöket karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó barátnőtöket karácsony előtt dobná ki az aktuális pasija, akkor ti mennyi időt szánnátok rá?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nektek is van saját párotok, saját otthonotok, ahol az ünnepekre készülődtök, karácsonyra hangolódtok. Tételezzük fel, hogy tegnap történt ez az eset, vasárnap 22-én. A barátnőtök nagyon maga alatt van, és nem is nagyon tud hová menni. Ti mit tennétek? Mennyi időt szánnátok a vigasztalására? Mennyire menne az otthoni készülődés, vagy a párotokkal tervezett közös idő rovására? Esetleg befogadnátok őt az ünnepekre, még olyan áron is, hogy elrontja a párotokkal közös, meghitt ünnepi hangulatot?

dec. 23. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel jó barátnőm áthívnám magunkhoz, mivel ez a szeretet ünnepe... Nekem kicsit olyan mintha a legtöbb embernek a barátság csak nyűg lenne. Bennem fel se merülne ilyen kérdés.
dec. 24. 04:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én voltam nőként ilyen helyzetben. Ismerős pár vált, a pasi egyedül lett volna karácsonykor. Alap volt, hogy felajánlottuk neki, jöjjön át ünnepelni.

Sajnos nem tudtam, de akkor láttuk utoljára. Hajnali háromkor visszajött a kulcsáért, mondtuk, megbeszéljük a Szilvesztert. 4 nappal később meghalt infarktusban.

dec. 24. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:

18 éves énem cukin azt mondaná persze gyere 3 napig hallgatlak

aztán eltelt 7 furcsa év.. literally 0 respectet, emberi érzést nem szoktak nekem viszonozni a jó cselekedeteimért max szüleim

leszarnám a g*cibe :D

és ez szomorú 😥 de tapasztalatból tudom hogy rászánok fél napot arra az emberre

2 hét után meg már a nevemre se emlékezne.. szarná le ha én kerülök hasonló helyzetbe. ennyi

dec. 24. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
*ja plussz rájöttem hogy a nők 1 napig sírnak aztán keresnek máásik kabala bikát 😁😁 inkább töltsétek kettesben
dec. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!