Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben, karácsonykor szakítani?
Rengetegen még a válást is beadják, nem hogy szakítani. Főleg, ha látod, hogy megint ugyanaz jön.
Viszont: akármekkora összegben lefogadom, hogy most sem szakítasz. Évről évre elő fog jönni ez a lemez, újra és újra. Ha komolyan ki akarnál ebből lépni, már tavaly megtetted volna.
Jövőre újra ugyanitt! Csá!
1
Hát azért elég ótvar dolog valakit karácsonykor / szülinapján / egy szerette elvesztését követően stb kidobni.
Kérdező, ha szakítani akarsz, teljesen “időben vagy”, nyilván a te döntésed, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatot vagy sem. De azért ne 23-án közöld, hogy mégsem fogtok együtt karácsonyozni.
Tudom sok lepontozást fogok kapni, de én volt hogy azután nem sokkal szakítottam a pasimmal, hogy meghalt az anyukája, fájt és bűntudatom volt, de már nem tudtam vele lenni.
Ha valakivel nem érzed jól magad, annál rosszabb hogy még megis játszod magad az ünnepek miatt.
Nem a dátum számít, akkor lépj ki ebből, amikor úgy érzed. Valószínűleg sajnálod őt, de megmenteni nem tudod, változni sem fog, és innen egy út van.
Hasonló volt a barátnőm pasija is, ő december végén hívott fel, hogy megbeszéltek valamit, de ha úgy alakul, akkor jövő hét kedden újra leülnek és ha nem sikerül megoldani, akkor szakít vele. El tudnék-e érte menni akkor, ha úgy alakul?
Tehát tudta, hogy mindenképp szakít, de féltette is és ezért kvázi odahívott, hogy kapjam el, amikor kiteszi az ajtón. Nem mondom, hogy jó eljárás, de ha tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, beszélj te is egy barátjával és jelezd, hogy számítson rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!