Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Decemberben, karácsonykor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberben, karácsonykor szakítani?

Figyelt kérdés
Volt aki akkor tette meg? Egyre kellemetlenebbé kezd válni a párkapcsolatom, ami most már rendszeresen az év ugyanazon szakaszában kerül hullamvölgybe. Tavaly is a november-december volt a legkritikusabb, de túljutottunk rajta, most megint azt érzem. Igazából nagy változást nem érzek, ugyanakkor a személyt magát kedvelem, szeretem de nem jutok vele sehogysem előrébb az életben. Inkább én vagyok az aki anyagilag meg érzelmileg próbálja támogatni.

dec. 9. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Persze, miért kotod eseményhez a szakítást egyébként?
dec. 9. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Rengetegen még a válást is beadják, nem hogy szakítani. Főleg, ha látod, hogy megint ugyanaz jön.

Viszont: akármekkora összegben lefogadom, hogy most sem szakítasz. Évről évre elő fog jönni ez a lemez, újra és újra. Ha komolyan ki akarnál ebből lépni, már tavaly megtetted volna.

Jövőre újra ugyanitt! Csá!

dec. 9. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Én anno gondolkodtam azon, hogy jaj, várok januárig, mert ne ez legyen a téma a családi ebédeknél, de nem bírtuk tovább (mondjuk nálunk segítő tényező volt, hogy mint kiderült, a párom is erősen gondolkozott már a szakításon).
dec. 9. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

1

Hát azért elég ótvar dolog valakit karácsonykor / szülinapján / egy szerette elvesztését követően stb kidobni.

Kérdező, ha szakítani akarsz, teljesen “időben vagy”, nyilván a te döntésed, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatot vagy sem. De azért ne 23-án közöld, hogy mégsem fogtok együtt karácsonyozni.

dec. 9. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Tudom sok lepontozást fogok kapni, de én volt hogy azután nem sokkal szakítottam a pasimmal, hogy meghalt az anyukája, fájt és bűntudatom volt, de már nem tudtam vele lenni.

Ha valakivel nem érzed jól magad, annál rosszabb hogy még megis játszod magad az ünnepek miatt.

dec. 9. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt dec-i szakításom, az élet így hozta, akkor a karácsony volt a legkevésbé fontos ebből a szempontból.
dec. 9. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont hagyd meg neki, h a szünetben pihenhessen a szakítás után... meg minek negédeskedni az év végén, ha utána kuka..
dec. 9. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha menni kell, akkor menni kell. De attól is függ mennyire sürgős, ha vmi nagyon toxikus dolog vagy visszaélt a bizalmaddal, akkor tényleg ne maradj. Ha csak kiszerettetek egymásból, ráér talán ünnepek után is.
dec. 9. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ezen hamarabb túlesni, talán jobb is ha nem húzod karácsonyig.
dec. 9. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a dátum számít, akkor lépj ki ebből, amikor úgy érzed. Valószínűleg sajnálod őt, de megmenteni nem tudod, változni sem fog, és innen egy út van.

Hasonló volt a barátnőm pasija is, ő december végén hívott fel, hogy megbeszéltek valamit, de ha úgy alakul, akkor jövő hét kedden újra leülnek és ha nem sikerül megoldani, akkor szakít vele. El tudnék-e érte menni akkor, ha úgy alakul?

Tehát tudta, hogy mindenképp szakít, de féltette is és ezért kvázi odahívott, hogy kapjam el, amikor kiteszi az ajtón. Nem mondom, hogy jó eljárás, de ha tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, beszélj te is egy barátjával és jelezd, hogy számítson rá.

dec. 9. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!