Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben, karácsonykor szakítani?
Ha szakítani akarsz, akkor szakíts minél előbb, mert ha a dátumokat nézed, akkor mindig lesz valami, ami miatt épp "nem szakíthatsz.
Most nem szakítasz, mert ünnepek, lehúzol még három hetet.
Ünnepek után nem szakítasz rögtön, mert jajj, ne érezze már úgy, hogy megvártad az ünnepeket.
Aztán február közepén Valentin nap, jajj, már megint nem szakítasz, mert ne előtte törd össze a szívét.
Utána X ideig megint nem, mert ne érezze úgy, hogy hogy a Valentin napot még kivártad.
És akkor a végtelenségig lehet ragozni, hogy nem szakítasz, mert X lesz, aztán nem szakítasz, hogy ne tűnjön úgy, mintha X-et még pont kivártad volna, és akkor utána jön Y esemény és így tovább. Van elég neves nap, meg rossz életesemény, amit ha szem előtt akarsz tartani, akkor soha nem lesz vége a kapcsolatnak.
Exemmel december 24-31 között három közös ünnepem volt, karácsony, az első évfordulónk és szilveszter a barátainkkal. Úgyhogy rohadtul nem volt alkalmas szakítani, amikor eldöntöttem, hogy vége lesz, december 21-én. Ott már nagyon közel voltam ahhoz, hogy kimondjam, hogy vége, de úgy éreztem, nem tehetem meg. 24-én a családommal ünnepeltem és egyedül én tudtam, hogy aznap szeretné a nővérem bejelenteni, hogy terhes, ezt nem ronthattam el a búval b.szott pofámmal. Aztán másnap mentem az ő családjához 25-én, amit szintén nem akartam lemondani. Megjegyzem egész nap nem is szóltunk egymáshoz, én a többiekkel voltam. Az anyja mondta másnap, amikor elmentem, hogy elfelejtett valami képeket megmutatni, de majd legközelebb. Tudtam, hogy nem lesz legközelebb. 28-án végigszenvedtem valahogy az évfordulónkat, ahova elutaztunk egy napra belföldre, ő meg végig a következő barátnője szülinapi Facebook csoportját bámulta, hátha van valami új fejlemény, és többször panaszkodott, hogy milyen szar ez a nap és alig várja, hogy vége legyen. Aznap szexelünk utoljára és én ezt előre tudtam. A szilvesztert azért nem akartam lemondani, mert a legjobb barátom csak emiatt a buli miatt jött ide külföldről. Ott is mindenkivel voltam, csak vele nem, a többieknek is feltűnt, kérdezték, hogy minden oké-e. Januárban pedig szakítottunk, mint ahogy azt terveztem is.
Jó szar kér hetem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!