Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami gyerekkori trauma miatt alakulhatott ki a karácsony miatt?
Ez a masodik karacsony hogy van parom. Es egyben a masodik karacsony amit mindenki a sajat csaladjanal tolt. Melegek vagyunk, nem igazan fogadnak el otthon minket. Bar anyukam elfogado, parom sosem akarna ide jonni.
Na a lenyeg az, hogy ilyenkor otthon mindig 10-15 evesnek erzem magam (egyebkent 30 vagyok) es ilyenkor legszivesebben a szilvesztert is otthon toltenem, hiaba igertem meg a paromnak hogy legalabb ket napot egyutt toltunk. Parom amugy joval szerenyebb korulmenyek kozott el, szerintem emiatt is van bennem egyfajta tudatalatti lenezes, nem tudom...Plusz mikor latom a tobbi parocskat ilyenkor elutazni kulfoldre, sielni, wellnessezni, mindig kicsit irigykedem.
En magam reszere megtehetnem, paromat mar nem lenne finanszirozhi es sajna o nincs olyan anyagi helyzetben, hogy rengeteg penzt kiadjunk egy kozos szilveszterre.
De emellett ott van az a fura erzes is h eddig egyutt volt mindog a szilveszter (egy resze) a szuleimmel es ezt szeretnem most is. De kozben momdtam paromnak h persze, vele leszek, de tudat alatt erzem h nem ezt akarom.
Mit tegyek?
"De kozben momdtam paromnak h persze, vele leszek, de tudat alatt erzem h nem ezt akarom."
Miért igérsz olyat, amit nem is akarsz?
Meg is jött az újabb kérdés. Most 2 napig bírta a kérdező anélkül, hogy újat írjon ki.
Aki lemaradt a legutóbbiról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tök mindegy, mit írunk neki, úgysem szakít. Csak értenem, hogy a kérdésekre miért van szükség, ha úgysem lép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!