Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valami gyerekkori trauma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami gyerekkori trauma miatt alakulhatott ki a karácsony miatt?

Figyelt kérdés

Ez a masodik karacsony hogy van parom. Es egyben a masodik karacsony amit mindenki a sajat csaladjanal tolt. Melegek vagyunk, nem igazan fogadnak el otthon minket. Bar anyukam elfogado, parom sosem akarna ide jonni.

Na a lenyeg az, hogy ilyenkor otthon mindig 10-15 evesnek erzem magam (egyebkent 30 vagyok) es ilyenkor legszivesebben a szilvesztert is otthon toltenem, hiaba igertem meg a paromnak hogy legalabb ket napot egyutt toltunk. Parom amugy joval szerenyebb korulmenyek kozott el, szerintem emiatt is van bennem egyfajta tudatalatti lenezes, nem tudom...Plusz mikor latom a tobbi parocskat ilyenkor elutazni kulfoldre, sielni, wellnessezni, mindig kicsit irigykedem.

En magam reszere megtehetnem, paromat mar nem lenne finanszirozhi es sajna o nincs olyan anyagi helyzetben, hogy rengeteg penzt kiadjunk egy kozos szilveszterre.

De emellett ott van az a fura erzes is h eddig egyutt volt mindog a szilveszter (egy resze) a szuleimmel es ezt szeretnem most is. De kozben momdtam paromnak h persze, vele leszek, de tudat alatt erzem h nem ezt akarom.

Mit tegyek?

tegnap 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Már vagy 4 kérdést írtál ki és sosem vagy elégedett a pároddal. Mi a fészkes fenét keressel mellette?
tegnap 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Kérlek ne húzd senki idejét! Te szimplán nem szereted a párodat, csak úgy van neked, hogy legyen valaki. Szakíts vele, hogy olyan emberrel lehessen, aki felnőtt kapcsolatra képes! Te meg ülj be anyuci ölébe és menj vele wellnessezni!! Eleve nem kellene olyan párt választanod, akit lenézel! EZ rohadtul gáz.
tegnap 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Írj ki róla még pár kérdést! Száz után tedd az alsógatyáját a párnád alá, és este jön a kukitündér, aki kicseréli a pasidat egy jobbra!
tegnap 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Az nem gyerekkori trauma, hogy inkább otthon karácsonyoznál és még szilveszterkor se akarsz a pároddal lenni így, hogy ő nem tudná fizetni a részét egy utazásnak. Te is leírtad, hogy valamilyen szinten lenézed őt és szívesebben vagy a családoddal, mint vele. Ez nem trauma, csak nem szereted őt eléggé.
tegnap 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

"De kozben momdtam paromnak h persze, vele leszek, de tudat alatt erzem h nem ezt akarom."

Miért igérsz olyat, amit nem is akarsz?

tegnap 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem trauma, csak őt nem szereted, nem akarsz vele lenni. Nincs ezzel semmi baj (és semmi köze a melegséghez sem, szerintem), de az már elég gáz, hogy őt itt hülyíted. Bizonyára vannak pénzesebb melegek is, nem kell olyannal összeállnod, akit lenézel, ez ritka gheci dolog.
tegnap 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
En is sokszor otthon maradnek , volt is hogy nem mentem sehova F
tegnap 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Miért vagy együtt a pároddal, ha nem is akarsz vele lenni? Értem én, hogy szívesebben mennél wellnessezni, de vagy elfogadod, hogy neki ez nem fér bele a keretbe, vagy hagyjátok egymást békén, ha neked ez így nem oké. Egyébként 30 éves letedre nagyon éretlen a gondolkodasod.
tegnap 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Meg is jött az újabb kérdés. Most 2 napig bírta a kérdező anélkül, hogy újat írjon ki.

Aki lemaradt a legutóbbiról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tök mindegy, mit írunk neki, úgysem szakít. Csak értenem, hogy a kérdésekre miért van szükség, ha úgysem lép...

ma 01:51
 10/10 anonim ***** válasza:
#1 Ha csak négyet írt volna ki eddig, az nem lenne ennyire gáz. De van vagy 10 kérdése az elmúlt hónapokból. Több kulcsszónál vissza lehet őket keresni, mert ugyanazokat használja általában. Fél éve megy ez az egész, konkrétan a kapcsolat negyedét azzal töltötte a kérdező, hogy a szakításon gondolkodik. Remek kapcsolat lehet az ilyen, mit ne mondjak. Nagyon megéri benne maradni. :D
ma 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!