Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?
Figyelt kérdés
Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.
Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?
dec. 21. 14:30
71/71 anonim válasza:
Hát szuper, akkor legalább olvasni visszajöhetne, újra regisztrálhatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!