Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?
Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.
Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?
Szóval kértél valamit, amit teljesített, a fizikai reakcióid is arra utaltak, hogy élvezed és aztán mégis őt hibáztatod? A csávó helyében átverve érezném magam és többet nem tennék semmit a kedvedre. Ezért hiányzik az iskolákból a normális szexuális oktatás, ami nem csak arról szól, hogy mit hova kell, hanem arról is, hogy magadat kell először megismerni és nem fejjel a falnak, mert a másiknak is sérüléseket okozhatsz vele.
És én amúgy értem, ami történt. Nekem is voltak ilyen fantáziáim. De volt annyi eszem, hogy nem egyből a mélyébe, teljes rape play, hanem egy kis lefogás, egy kis játék és úgy kitapasztalni hogy hol vannak a saját határaim. Azt kéne felfogni nőként is, hogy ahogy a férfi érted, te is felelősséggel tartozol érte. És jó lenne megértened, hogy itt most te voltál a hülye és ezzel a hozzáállással a csávónak okozol károkat.
"Épp ezért nehéz felhozni neki is mert ugyanazt kapom majd mint itt a sok férfitól, hogy én kértem és soha nem fogja megérteni, hogy taccsra vág lelkileg az egész. :("
- Miért sírsz, nyuszika?
- Hüpp, hüpp, mert megerőszakolt a medve, hüpp, hüpp!
- Dehát mikor?
- Hát, tegnap, tegnapelőtt... meg most is oda megyek, hüpp, hüpp...
🤣
A pasid talán azért vágott olyan fejet mert élvezte hogy látta rajtad hogy fel vagy a rosszfiú szerepre izgulva, orgazmusod is volt és a sikerélmény hogy így beizgatott téged ettől még jobban el tudta játszani a szerepet.
Én arra izgulok ha jól felizgatják a nőmet és élvezi ahogy megdugják, vagyis ha megcsalnak, akkor ha ezt megtenné a kedvemért akkor én is írjam ide ki hogy csalódtam az asszonyban? Örülj inkább hogy eljátszotta hitelesen, persze hogy hitelesen hiszen mind a ketten fel voltatok izgulva. Én pl nem tettem volna meg nehogy valahol rejtett kamera vagy mittomén mi baj lehet belőle.
Egyrészt minden férfi vágya, hogy nemi erődzakoljon. Ezt illene tudnod. Mintha az oroszlánt kérted volna, hogy kóstoljon meg, és meglepődnél, hogy nincs karod.
Másrészt redditen annyi, de annyi ilyen kérdés van, hogy milyen szexuális vágyad volt, ami ötletnek jó volt, de megbántad, és ennél vaníliább dolgokat bántak meg nők és férfiak.
"Egyrészt minden férfi vágya, hogy nemi erődzakoljon. "
Kíváncsi vagyok, miféle sérülés, elmezavar és szennyes rosszindulat kell ahhoz, hogy valaki ilyet leírjon.
Egy normálisabb világban még ha valaki annyira zavarodott is, hogy ilyet gondoljon, legalább még van annyi realitásérzéke, hogy magában tartja, mert legbelül tudja, hogy vállalhatatlan.
Az már egy következő szint, hogy valaki annyira meg van győződve a bolondériájában, hogy öntudatosan közzé is teszi - persze csak névtelenség mögött mered gondolom. :)
"Élvezted, sőt elmentél és azt mondod, hogy megerőszakolt azért mert ő is élvezte az egészet"
El lehet élvezni nemi erőszak közben, nem kell hozzá élvezni.
"Egyrészt minden férfi vágya, hogy nemi erődzakoljon. "
Kíváncsi vagyok, miféle sérülés, elmezavar és szennyes rosszindulat kell ahhoz, hogy valaki ilyet leírjon."
Egyik sem. Ezt nekem férfiak mondták. Hogy az elvárásaim magasan vannak, ideje leszállni a földre, és szembenézni azzal, milyenek valójában a férfiak, mit gondolnak, mire vágynak.
Főleg élőben mondták. Az onlinenak annyira nem hiszek.
Szerintem jó, hogy vannak őszinte férfiak, akik nem titkolják a férfiak természetét, hanem beleavatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!