Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?

Figyelt kérdés

Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.

Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?

tegnap 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
0%

17

Ezt a phaszságot honnan sikerült kiszopni?

tegnap 15:26
 22/63 anonim ***** válasza:
100%

Minden férfiban van agresszió. Csak nem vagyunk agresszívak, csak akkor amikor feltétlenül szükséges. Pl ha egy masik férgfi ránk támad.

Ha az egész annyira félrement, miért nem szólt a kérdező közben a fickójának? Gondolom együtt élnek, szoktak egymással beszélni.

tegnap 15:28
 23/63 anonim ***** válasza:
50%

20

de nem érted, hogy nem ez a gond? A gond az, hogy túlságosan is hiteles volt az alakítás.

tegnap 15:28
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
"Hiteles" és nem hiteles. A kérdező rá vetíti ki amit igazából nem akart.
tegnap 15:29
 25/63 anonim ***** válasza:
40%

Tipikus ostoba p1..a vagy mint 100-ból 98 másik!

Ezért nehéz egy pasinak normális csajt találni!

Még jó hogy én már megtaláltam! Undorítóak vagytok mind!

tegnap 15:29
 26/63 anonim ***** válasza:
85%
Ha most a férfi azt mondja hogy ki akarja próbálni a csatolós szexet, hogy én dugom meg és közben nem szól, hogy álljak le az nem az én hibám hanem az övé. Nehogy már még ebben a szituációban a férfi legyen a rossz amikor a kérdező maga akarta és qssolt, sőt talán még élvezte is. Most meg szégyelli magát, vagy rosszul érezte magát és nyugodtan rá fogja mennyire "hiteles" volt. Bakker ha a férfi örömet akar okozni a nőnek, látja, hogy élvezi ő is élvezi ugyanúgy.
tegnap 15:33
 27/63 anonim ***** válasza:
91%
Akinek nemi erőszakos fantáziája van és ki akarja próbálni, az nem arra izgul, ha a másik sete-suta, hagyjuk már az ilyeneket. :D
tegnap 15:33
 28/63 anonim ***** válasza:
90%

Pont ez jutott eszembe:

Ha a pasas bénázott volna, a kérdező lehet ki is röhögte volna.

tegnap 15:35
 29/63 A kérdező kommentje:
Nem értem a válaszolókat, nem hiszem, hogy bántást érdemelnék...:/ Szerintetek tényleg tisztelettudó férfi le tudja hozni teljesen élethűen az ilyesmit? Nem azt akartam, hogy suta legyen de azért jobb kedvem lenne most ha lehetett volna érezni hogy csak szerep...Dehát a pasik ezt úgysem értik meg ahogy nézem.
tegnap 15:41
 30/63 anonim ***** válasza:
94%
Na ezért nem szabadna intelligencia nélkül szexelni. Minden kicsit is nem vanillia játék előtt alapos megbeszélés kell, megszabni a határokat és safe wordben megállapodni. Szerintem szakíts, a csávó jobbat érdemel.
tegnap 15:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!