Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?
Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.
Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?
17
Ezt a phaszságot honnan sikerült kiszopni?
Minden férfiban van agresszió. Csak nem vagyunk agresszívak, csak akkor amikor feltétlenül szükséges. Pl ha egy masik férgfi ránk támad.
Ha az egész annyira félrement, miért nem szólt a kérdező közben a fickójának? Gondolom együtt élnek, szoktak egymással beszélni.
20
de nem érted, hogy nem ez a gond? A gond az, hogy túlságosan is hiteles volt az alakítás.
Tipikus ostoba p1..a vagy mint 100-ból 98 másik!
Ezért nehéz egy pasinak normális csajt találni!
Még jó hogy én már megtaláltam! Undorítóak vagytok mind!
Pont ez jutott eszembe:
Ha a pasas bénázott volna, a kérdező lehet ki is röhögte volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!