Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?

Figyelt kérdés

Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.

Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?

dec. 21. 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
86%
Edd meg ,amit főztél.
dec. 21. 14:33
 2/68 anonim ***** válasza:
89%

Hülye vagy. Te akartad az egészet.

Ez valami cuckold dolog volt?

dec. 21. 14:34
 3/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem totál diszociáltál. Sose akartad te azt igazán csak a kíváncsiság hajtott és most, hogy elérted a célod és ő neki tetszett traumaként éled meg. Hogy a tested és pszichéd tovább ne sérüljön rá fogod az egészet, nem önmagad vagy.
dec. 21. 14:36
 4/68 A kérdező kommentje:
Nem cuckold volt... Oké, hogy én akartam de tarthatta volna magát ahhoz, hogy nem, vagy arról sem én tehetek, hogy annyira "igazi" volt, annak tűnt. Ahhoz képest főleg, hogy először nem akarta. De mintha akkor jött volna elő a valódi énje. :(
dec. 21. 14:36
 5/68 anonim ***** válasza:
100%
Eljátszotta, hogy megerőszakol, vagy megaláz mint egy prostituáltat? Te akartad.
dec. 21. 14:38
 6/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is durva, hogy ezután még őt hibáztatod. Semmi baj nincs azzal, ha valami csak elméletben izgat, nekem is volt ilyen, pl. a folytogatás, amiről azt hittem, hogy tetszeni fog, élőben meg utáltam, de hát ez ilyen. A párod csak miattad belement valamibe, ami neki nem volt komfortos, aztán meg felhánytorgatod neki. Szerintem teljesen jogos lenne, ha ezután elveszítené a beléd vetett bizalmát.
dec. 21. 14:44
 7/68 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha leírnád, hogy konkréten mi volt, és nem csak balettozva hánynád a rizsát, akkor lehet hogy tudnánk érdemi tanácsot is adni.
dec. 21. 14:45
 8/68 anonim ***** válasza:
100%
Bármit is csináltatok te szeretted volna. Ő csak eleget tett neked. Te voltál az aki a lehetőséget adta neki meg szóval igazság szerint nem ő alázott meg hanem te önmagad amikor felajánlottad neki és véghez vitted az egész szerepjátékot. Természetesen szakítani kéne mert már nem úgy nézel rá habár te vagy a hunyó teljes mértékben és elgondolkodni azon miért alacsonyítod le saját magadat mintha egy tárgy lennél...
 9/68 anonim ***** válasza:
91%
Nem csináljátok többet és kész, neki meg elmondod, hogy hülye ötlet volt és nem kellett volna.
 10/68 anonim ***** válasza:
94%
Olyan jó az emberismereted, hogy önismeretre nem maradt hely.
dec. 21. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!