Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezek után iszonyatosan félek és undorodom? Lehet még ezen javítani?
Volt egy visszatérő szexuális fantáziám, amit többször mondtam a páromnak, de a megvalósítását elutasította először, merthogy neki kínos és zavaró, de végül mégis belement. Ez egy olyan dolog, amit szerepjáték keretében lehet kipróbálni. Csak sajnos van egy kis probléma... Szerintem engem ez a dolog csak fejben izgatott fel, vagy nem tudom, az is a baj, hogy túl jól játszotta a szerepét, túl hiteles volt, és nem tudok másra gondolni, belém égett a tekintete. Azóta nagyon sokszor jelenik meg a fejemben és tartok tőle és elkap néha az undor. Nagyon jók az emberismerő képességeim, szóval így még jobban szól bennem a vészcsengő.
Hülye vagyok, nekem kellene leállítanom magam, vagy jobb, ha szakítok inkább ezek után?
Ha ennyire komolyan ezt gondolod, inkább szakíts vele.
Keress valaki mást és soha ne kérj tőle ilyet.
Úgy nő itt a 31. válaszoló mint én katolikus pap...
Volt biztonsági szó de nem használtam, mert sajnos úgy lefagytam, hogy nem tudtam. :( Nagyon rosszul érzem magam...
Én sem értem a gondot nőként. Mi történt pontosan? Fájdalmat okozott, megvert közben? Mert akkor oké, ez nekem is túl sok lett volna, nyilván nem ez volt a kérés, legalábbis én jeleztem volna előre, hogy ez nem fér bele. Lefogni, durván dugni teljesen oké, tenyérrel befogni a szádat, enyhébb hajhúzás, stb, ezektől azért nem kell bekakilni.
De ha tényleg agresszív volt és bántalmazott fizikailag, az szerepjáték keretén belül sincs rendben.
"Akinek nemi erőszakos fantáziája van és ki akarja próbálni, az nem arra izgul, ha a másik sete-suta, hagyjuk már az ilyeneket. :D"
Hát, ez az...
A legtöbb nő vágyik rá, hogy egyszer valaki igaziból gerincre vágja, vagy leszorítsa a mosógépre, konyhaasztalra és köpni, nyelni ne tudjon közben, úgy megb4ssz4...
Ezért vannak ilyen szituációk az összes divatos bestsellerben, meg hollywoodi filmben, minden nőnek, meg pasinak is van ilyen fantáziája.
Szóval nincs itt semmi látnivaló! Lapozhatunk!
Ha a kérdező lefagyott, én kezdem megérteni.
De ezt akkor is a párjával kellene megbeszélnie. Mindegy itt ki mit mond. Beszélj már vele. Ha meg ennyire rossz volt ez neked, szakíts vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!