Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívemre vagy az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak, ha két férfi jöhetne szóba? Adott egy meredeken romlófélben lévő párkapcsolat és egy friss érdeklődő, aki próbál udvarolni. De mi van, ha csak a testem kellene neki? (Mármint az újnak.)

Figyelt kérdés
A régivel korábban szó volt együttélésről, sőt akár még a házasság is szóba kerülhetett volna (megrögzött agglegényről van szó, akinek én voltam eddig az első "igazi" felnőtt szerelme.)

#régi vagy az új? #haladék kérése a döntéshez
dec. 20. 21:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20

Én is így látom.

Meg hogy ez kicsit körül is lett magyarázva, hogy miért olyan jó ez a kapcsolat neked. Gondolom a szex nem stimmel, általában ez szokott lenni a problémák forrása ilyenkor.

Én azt látom női részről, hogy az a jó kapcsolat, amikor oda vagyunk a másikért mint a dög. :)

dec. 21. 13:38
 22/22 A kérdező kommentje:

Kiderültek dolgok az új jelentkezőről. (Nyilván mérlegelni kell, pro és kontra.)

Nem, nem tudok most "átszeretni" - ez nem erről szól. Az ifjú úriember 3 éve megözvegyült és van egy 8 éves kisfia.

Most egy kicsit oldottabb hangulatban tudtam beszélgetni vele, mint a múlt szombaton a személyes találkozó alkalmával. (Talán egy kicsit "megfiatalodtam" mellette rövid időre.)

Alakul, ahogy alakul.

dec. 21. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!