Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseltek el valakit így egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Párom (25) állandóan szenved, nem érzi jól magát, de orvoshoz nem igazán megy. Van hogy le kell mondaninaz esti progrmaomat mert most õ nincs jól. Ilyenkor én meg ülhetek otthon ölbe tett kézzel. Nekem ez nem állapot, hogy az esti programozás arról szól, hogy elmegyünk a sparba, meg fõzocskézünk.
Kor: 30
tegnap 19:32
1/6 anonim válasza:
Toxic. En is szenvednék ilyen mellett. Leépítők.
2/6 anonim válasza:
Sehogy. Exemnek nem volt orvosi baja, csak FÁRADT volt állandóan, ezért lehetett bámulni, ahogy tesped a kanapén egy egész hétvégén át. Nagyrészt ezért lett ex.
4/6 anonim válasza:
Nincs vele gond csak nem illetek össze ezek szerint. Az energiáknak egyezniük kell
5/6 anonim válasza:
Menj egyedul v baratokkal . Miert kellene mindenhova cipelni? Lehet attol meg jo kapcsi.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jo. De ma is egyedul mentem. Azota nem szol hozzam.
tegnap 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!