Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakva ismerszik meg az ember? Mik voltak a leginkább hajmeresztő dolgok, amiket csak lakva tudtál meg a párodról? Mennyire viselte ez meg a kapcsolatotokat? Jól ismertétek már egymást egyébként az összeköltözés előtt?
Mikor a barátnőm oda költözött hozzám
előfordult,hogy napokig nem mosott fogat.
Na nekem ez a halálom,én napi 3x mosok fogat és fogselyemezek
Szóvá tettem,nem engedtem ebből és besértődött,majd szakított velem.
-Hidegzuhay volt számomra, hogy a férfiak milyen sokáig sz@rnak. Két férfival éltem eddig együtt, exem is sokáig ült a wcn, de a mostani párom még rá tudott licitálni. Felfoghatatlan számomra, állandóan késünk emiatt, rettenetesen idegesítő.
-Párom esküszöm fél a sötétben, mert este minden létező lámpát felkapcsol, ledek is maxon. Én meg kapcsolgatom le utána.
-Utcai ruhával az ágyba. Erre nem is mondok semmit.
-Nem túl nagy a lakás, és felesleges szarságokat vesz, amit aztán nem használ.
A sz@rás becsületét férfiként meg kell védenem.
Ott érezzük igazán nyugalomban magunkat.
Én átlagban 1-1,5 órát szoktam a retyon tölteni.
Minden élelmiszert megvesz, hogy utána dobálja ki. Állandóan túl sokat költ. És én vagyok a nő! :D
Ugyanez a ruhákra is jellemző. Én is szeretek ruhákat vásárolni, de én mindet hordom, ő megveszi berakja a szekrénybe és nem hordja.
Pár naponta fürdik. Legalább mindennap csak 10 percet szánjon már rá!
Magamról: a sminkeimet szétpakolom ami a lakás különböző pontjain találhatóak meg aztán ha végeztem, akkor elpakolom, és csúnyán hajtogatom a ruhákat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!