Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lakva ismerszik meg az ember?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakva ismerszik meg az ember? Mik voltak a leginkább hajmeresztő dolgok, amiket csak lakva tudtál meg a párodról? Mennyire viselte ez meg a kapcsolatotokat? Jól ismertétek már egymást egyébként az összeköltözés előtt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 30. 11:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Rendetlen volt és kupleráj volt mindenhol, ahol létezett valamint mindent is elpakolt állandóan a saját gondolatmenete szerint.
2023. okt. 30. 12:19
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

Mikor a barátnőm oda költözött hozzám

előfordult,hogy napokig nem mosott fogat.

Na nekem ez a halálom,én napi 3x mosok fogat és fogselyemezek

Szóvá tettem,nem engedtem ebből és besértődött,majd szakított velem.

2023. okt. 30. 12:21
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán volt ilyen. Kiderült hogy reggel készülődés közben elég sokat pakolászik zajosan (FOGALMAM SINCS, hogy mit…), de mivel nagyon ritka hogy korábban kel mint én, ez nem sokat számít. :D
2023. okt. 30. 12:30
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Van akit minden is idegesit, annak nem kell kapcsolat eljen egyedul nyugodtan.
2023. okt. 30. 13:04
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Rendetlenm trehany es egesznap alszik, 1 igazi szobanoveny, epp csak ontozni ne kell mert iszik magatol
2023. okt. 30. 14:01
 6/26 anonim ***** válasza:
81%

-Hidegzuhay volt számomra, hogy a férfiak milyen sokáig sz@rnak. Két férfival éltem eddig együtt, exem is sokáig ült a wcn, de a mostani párom még rá tudott licitálni. Felfoghatatlan számomra, állandóan késünk emiatt, rettenetesen idegesítő.

-Párom esküszöm fél a sötétben, mert este minden létező lámpát felkapcsol, ledek is maxon. Én meg kapcsolgatom le utána.

-Utcai ruhával az ágyba. Erre nem is mondok semmit.

-Nem túl nagy a lakás, és felesleges szarságokat vesz, amit aztán nem használ.

2023. okt. 30. 14:41
 7/26 anonim ***** válasza:
60%

A sz@rás becsületét férfiként meg kell védenem.

Ott érezzük igazán nyugalomban magunkat.

Én átlagban 1-1,5 órát szoktam a retyon tölteni.

2023. okt. 30. 14:47
 8/26 anonim ***** válasza:
34%
6 os kacagtam nagyot, gondolom te vagy a nő, altalaba ferciakra jellemzo h műgyűjtők xd
2023. okt. 30. 14:48
 9/26 anonim ***** válasza:
97%

Minden élelmiszert megvesz, hogy utána dobálja ki. Állandóan túl sokat költ. És én vagyok a nő! :D

Ugyanez a ruhákra is jellemző. Én is szeretek ruhákat vásárolni, de én mindet hordom, ő megveszi berakja a szekrénybe és nem hordja.

Pár naponta fürdik. Legalább mindennap csak 10 percet szánjon már rá!

Magamról: a sminkeimet szétpakolom ami a lakás különböző pontjain találhatóak meg aztán ha végeztem, akkor elpakolom, és csúnyán hajtogatom a ruhákat. :D

2023. okt. 30. 14:59
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
Nekem annyi bűnöm van ha otthon vagyunk a tabletet nyomugalom egesznap, hat mi a bánatot csjnaljak ha kuvan takaritva megvan fozve?
2023. okt. 30. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!