Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal összeköltözés/otthonról elköltözés után milyen lett a kapcsolatotok a családotokkal?
Figyelt kérdés
20 és 22 évesek vagyunk. A fővárosban járunk egyetemre, itt költöztünk össze. A szüleink, testvéreink és más rokonaink vidéken élnek (két különböző városban). Milyen gyakran kellene hazajárnunk, hazatelefonálnunk stb? Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a szerelem és a család között?
Ti hogyan csináljátok, hogy se a párotok, se a családotok ne érezze magát elhanyagolva?
2016. jan. 30. 20:03
1/4 anonim válasza:
Nekem baromi rossz volt a kapcsolatom a családommal. Még mindég az, de már nem annyira.
Amikor elköltöztünk sokkal jobb lett. Már nem csesztetnek, nincs meg az a mindennapi megfélemlítés, amikor már attól volt gyomorgörcsöm, hogy hazamentem suliból és azon gondolkodtam, hogy miért fognak veszekedni.
Hetente egyszer járok haza, akkor is csak azért mert muszáj. Segíteni.
2/4 anonim válasza:
Sok múlik azon, hogy milyen a kapcsolatotok a családdal. Az én szüleim nehezen fogadták el, hogy felnőttem. Konkrétan anyám azóta, amióta megvettem a lakásomat, azzal nyúz, hogy adjam el drágábban felújítás után és bizniszeljek, de ne költözzek el... Van egy testvérem, ő nyáron költözött el munka miatt messzebbre, de azért országon belül él. Hetente sem jár haza, és nem a távolság az ok.
3/4 anonim válasza:
Átlagban negyedévente néztük meg az ősöket. A szülőknek be kell látniuk, hogy a csemeték felnőttek, és az önállóság ösvényére léptek. Most az én gyerekeim se hagyják, hogy megunjam a sűrű látogatásaikat. Igaz, esetükben a fél kontinensnyi távolság is közrejátszik, de gyanítom, kisebb távolság esetén is ez lenne a helyzet. Ez a dolgok rendje.
4/4 anonim válasza:
Én 5 éve költöztem el otthonról a fővárosba (210km a távolság) a párom szülei itt élnek Budapesten. Én minden nap hazatelefonálok, hogy mi újság, minden oké -e? Számomra megnyugtató, hogy minden nap beszélünk pár szót. Van, hogy csak 1 percet, de ha van újságolni való akkor nyilván többet. Havonta 1-szer biztos hazamegyünk 2 napra. Ez előtt egy másik városban jártam fősulira (akkor 350km volt a távolság), onnan hetente hazajártam. Apa nehezebben viselte (szerintem még ma is nehezen viseli :) ), hogy felnőttem, de hősiesen tűri, hogy a lánya kirepült a fészekből és tök pozitívan álltak/állnak mindenhez! Mondjuk nekem előtte is jó kapcsolatom volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!