Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A párommal jó fél éve jöttünk össze, Ő még egyetemista ,én már dolgozom egy ideje. Van egy lakásom, amiben most is élek, nem túl nagy 33m2, de egy embernek elég. Szóval felmerült az összeköltözés gondolata és mondtam hogy tudok egy nagyon jó albérletet, ami 2 szobás és az egyik barátomé. Erre a párom azt reagálta, hogy nem akarom hogy odaköltözzön hozzám?!

Anyagiakról szó sem esett, arra kértem hogy a rezsibe szálljon bele, a lakásbérletet ki tudnám fizetni, mert a saját lakásomat addig kiadnám.

Elgondolkoztam azon amit mondott és talán tényleg bennem van a félsz, hogyha hozzám költözik és vége lesz a kapcsolatnak akkor hogyan fogunk elválni....mert ügye nekem maradnom kell...

Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

2016. jan. 25. 09:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elég rossz az a hozzáállás, hogyha már az összeköltözéskor az elválástól félsz. Arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy kicsit korai még a dolog. Fél év nagyon kevés idő. Pláne, hogy egyetemre is jár még. Szerintem várjatok még ezzel.
2016. jan. 25. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:

Albérletben sem lenne könnyebb dolgod, hiszen gondolj bele, ha szakítotok, a te lakásod éppen foglalt lesz, időbe kerül, mire visszamehetsz. Ott állsz majd egy albérletben, egyedül, mikor van egy saját lakásod. Ennek semmi értelme.

A saját lakásodból viszont akkor rakod ki, amikor akarod, ha attól tartasz, hogy szabadulsz meg tőle, ha gáz van, és nem akarna menni. Megjegyzem, ha ilyet nézel ki a párodból, szerintem sehova se költözzetek együtt.

2016. jan. 25. 09:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Volt olyan szituáció az ismeretségi körömben ahol a lány kavart mással is de nem akart elköltözni a haveromtól....mondván nem tud hova menni, és majd 1 hónapig boldogították egymást. Tudom magamról, hogy képtelen lennék valakit az utcára rakni.

Az egyik haver javasolta nekem, hogy az elején jobb egy semleges lakást bérelni,mint összeköltözni valakinek a lakásában....mondjuk ebben van logika.

2016. jan. 25. 09:55
 4/14 anonim ***** válasza:
#3 a szülei hol élnek?
2016. jan. 25. 10:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként meg így van, ha ezen problémázól, ne is költözzetek még össze. Ennyi erővel az utcára sem léphetsz ki, mert volt már hogy valakit elütött az autó.
2016. jan. 25. 10:06
 6/14 A kérdező kommentje:

Vidéken.....

Pillanatnyilag kollégiumban lakik elég szar körülmények között. Az albérlet megváltás lenne számára....legalábbis szerintem. Anyagilag nem jönne ki rosszabbul, erről biztosítottam is. Bevallom, hogy a pénz nem is igazán izgat, mert nagyon jó állásom van.

2016. jan. 25. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:

De hogy merült fel az összeköltözés? A párod most a szüleivel él?

Persze, hogy anyagilag meg mindenhogy egyszerűbb,ha ő költözik hozzád. Ha te szívesebben költöznél vele egy albérletbe inkább,akkor egyáltalán ne költözzetek össze!

A saját lakásod,ha kiadod,sose tudhatod, hogy tennék tönkre! Plusz, csak akkor nem kellene utána adóznod,ha nagyon minimális összegért adnád ki,az meg ugye anyagilag sem éri meg!

2016. jan. 25. 10:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Ha kiadom sajátomat és kibérlek egy másikat akkor max a különbözet után adóznék....de itt ez nem döntő tényező.

A másik érvem a 2 különálló szoba,mert így van lehetőség elszeparálódni, ha mondjuk a páromnak tanulnia kell vagy esetleg feljönnek a barátnői, rokonai.

2016. jan. 25. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Érthető!Szerintem ha anyagilag tényleg jól kijönnétek az albiban,szeretitek egymást,vágjatok bele!

Beszéld meg vele :)

2016. jan. 25. 12:00
 10/14 omba ***** válasza:

Szerintem tök jó az ötleted. A vonakodása mögött nem az áll, hogy az ingyen lakás vonzotta?

Essék szó anyagiakról, mert hát az elkerülhetetlen része az életnek, a közös életnek is.

2016. jan. 25. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!