Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Naturista szülők, mit gondolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naturista szülők, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok és egy érdekes problémám adódott.

Anyagi nehézségek miatt ott kellett hagyni az albérletet a barátommal, az ő szüleihez költöztünk be. Kedves, segítőkész emberek, ráadásul egy tágas családi házban laknak, ami nekem külön tetszik (26 év panel után mindig erre vágytam), de van egy fura szokásuk.

Napközben még annyira nem is, de este fürdés után mindenki meztelenül flangál a házban! Tehát a kedves mama, papa, a tini lányuk meg fiuk.

Sőt a barátom is bevallotta, hogy ő szintén nem takargatta magát régebben, mikor velük élt. Elmondta, hogy amint bejön a jó idő, napközben is meztelenek lesznek...

Úgy néz ki, egy éven belül nem igen tudunk máshol lakni, úgyhogy meg fogom tapasztalni.

Ugye én meg alapból szégyenlős vagyok, nem szívesen mutogatnám magamat.

Vegyem le a pizsamát én is? Ne lelkizzek ennyit?

Ha meg magamon hagyom, akkor meg zavar, hogy különcködök.

Szólni meg nem merek, mert ők tettem nekem szívességet azzal, hogy befogadtak... Simán mondhatnák, hogy ha nem tetszik a rendszer, keressek mást.

2015. dec. 23. 10:01
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocs, az 22 év panel akart lenni, csak közel van hozzá a 2-es gomb
2015. dec. 23. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell meztelenkedni, öltözz úgy, hogy a komfortérzeted mindig meglegyen. Valószínűleg hozzáfogsz szokni a látványukhoz, ők pedig nem fogják rád erőltetni a saját szokásaikat :) (N)
2015. dec. 23. 10:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére ők még nem mondták, hogy mit szégyenlősködök. Na, de ez nekem akkor is fura!
2015. dec. 23. 10:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...

Te öltözz úgy, hogy jól érezd magad. El fogják fogadni, ha naturisták! Ha nem, akkor perverzek!

2015. dec. 23. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
A barátod mit tesz mióta odaköltöztetek?Ő is meztelen vagy a kedvedért ruhában van?
2015. dec. 23. 10:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg természetesen viselkedni. Nálunk is ez a megszokott. Annyira, hogy mikor a fiam barátnője, vagy a lányom barátja van itt, akkor is, mert ez régóta így van és, eszünkbe sem jut, hogy fel kéne kapni egy köntöst. Ettől még nem várjuk el, hogy a barát, barátnő is így járkáljon.
2015. dec. 23. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha naturisták, nagy eséllyel elfogadnak úgy, ahogy vagy. Ha nagyon zavar, mondd meg nekik, hogy tőled ez idegen és nem haragszanak-e, ha te továbbra is ruhában maradsz. A látványukat meg egy idő után úgyis megszokod.:)
2015. dec. 23. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne különcködj, legyél te is naturista. Egészséges, amúgy nincs mit szégyenkeznie az embernek.
2015. dec. 24. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Te pizsamában alszol a barátoddal?

Fogadd el, ez a természetes. Vagy te nem úgy születtél?

2016. febr. 20. 21:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Basszus, naturista lettem, sose gondoltam volna :)
2016. febr. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!