Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen egytuttelesi formarol?
"jobb az ha az ember, mindig szepnek, ... latja a masikat"
ha vkivel majd évekig együtt élsz, akkor rájössz, hogy nem ez nem így megy mindig.
te sem éltél még senkivel ugye?
Hàt én is gyanítom,h nem voltàl még élettàrsi kapcsolatban.
Bàr én azt sem értem,hogy a szépnek làtáshoz mi köze a két-hàrom fürdőszobàhoz...Èn màr itt elvesztettem a fonalat...
"mert azert csak jobb az ha az ember, mindig szepnek, tisztanak latja a masikat"
Látszik, hogy még nem ébredtél fel senki mellett az ágyban.
De olvasva ezt a blődséget tovàbb:
mi van,ha a màsik félnek megy a hasa...Ès ezért egy fényűző màsik fürdőszoba kell. Az nem megoldàs,ha külön van a WC meg a fürdő?
Màsik: az az igazi,mikor egyenesen hàrom van,mert ha jönnek a vendégek. Jò,akkor majd lesznek gyerekeitek, és nekik a baràtaik is vendégeskednek pàr napig meg neked és a nejednek a baràtai is mennek. Akkor meg négy kell.
De csinàltass ötöt,mert az is benne van a pakliban, hogy este becsenget hozzàtok egy szegény ember szàllàst kérni,mint a mesékben.
De mi lesz akkor,ha meglesz mindegyik fürdőszoba és egy egész napra elzàrjàk a vizet valami miatt?
Akkor mindenki csùnya.lesz és senkinek nem mehet a hasa.
Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!