Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista szülők, mit gondoltok erről?
Sziasztok!
22 éves lány vagyok és egy érdekes problémám adódott.
Anyagi nehézségek miatt ott kellett hagyni az albérletet a barátommal, az ő szüleihez költöztünk be. Kedves, segítőkész emberek, ráadásul egy tágas családi házban laknak, ami nekem külön tetszik (26 év panel után mindig erre vágytam), de van egy fura szokásuk.
Napközben még annyira nem is, de este fürdés után mindenki meztelenül flangál a házban! Tehát a kedves mama, papa, a tini lányuk meg fiuk.
Sőt a barátom is bevallotta, hogy ő szintén nem takargatta magát régebben, mikor velük élt. Elmondta, hogy amint bejön a jó idő, napközben is meztelenek lesznek...
Úgy néz ki, egy éven belül nem igen tudunk máshol lakni, úgyhogy meg fogom tapasztalni.
Ugye én meg alapból szégyenlős vagyok, nem szívesen mutogatnám magamat.
Vegyem le a pizsamát én is? Ne lelkizzek ennyit?
Ha meg magamon hagyom, akkor meg zavar, hogy különcködök.
Szólni meg nem merek, mert ők tettem nekem szívességet azzal, hogy befogadtak... Simán mondhatnák, hogy ha nem tetszik a rendszer, keressek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!