Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A párommal jó fél éve jöttünk össze, Ő még egyetemista ,én már dolgozom egy ideje. Van egy lakásom, amiben most is élek, nem túl nagy 33m2, de egy embernek elég. Szóval felmerült az összeköltözés gondolata és mondtam hogy tudok egy nagyon jó albérletet, ami 2 szobás és az egyik barátomé. Erre a párom azt reagálta, hogy nem akarom hogy odaköltözzön hozzám?!

Anyagiakról szó sem esett, arra kértem hogy a rezsibe szálljon bele, a lakásbérletet ki tudnám fizetni, mert a saját lakásomat addig kiadnám.

Elgondolkoztam azon amit mondott és talán tényleg bennem van a félsz, hogyha hozzám költözik és vége lesz a kapcsolatnak akkor hogyan fogunk elválni....mert ügye nekem maradnom kell...

Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

2016. jan. 25. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét szempont jogos. Nyugodtan mondd el neki is, hogy kényelmesebb is lenne, és te biztonságosabbnak is éreznéd. Ha nem érti meg, akkor egy bunkó.
2016. jan. 26. 02:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Plusz ez neki is biztonságosabb, mert ha szakítotok, ő maradhat a lakásban (mármint ha fenn tudja tartani, de ez más kérdés), nem lesz csak úgy kihajítva.
2016. jan. 26. 02:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mindenképp az albérlet mellett döntenék. Ha a saját lakásodban élnétek együtt, óhatatlanul ott maradna a keze nyoma mindenen. Különválás esetén fájdalmas lenne ezekkel az apró nyomokkal együtt élni.
2016. jan. 26. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Akkor más is megérti az aggodalmaimat.....

Bevallom őszintén nem kértem ki a véleményét evvel az albérlettel kapcsolatban, inkább egy lehetséges opcióként vázoltam fel számára, de hozzáfűztem, hogy részemről csak így működhet a dolog.

Valószínűleg ezt úgy élte meg, hogy nem bízom benne, vagy nem akarom felvállalni a szomszédaim előtt, de itt nem erről van szó. Ha úgy dönt akkor marad minden a régiben és továbbra is a kollégiumban marad....a döntés az Ő kezében van.

2016. jan. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!