Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakva ismerszik meg az ember? Mik voltak a leginkább hajmeresztő dolgok, amiket csak lakva tudtál meg a párodról? Mennyire viselte ez meg a kapcsolatotokat? Jól ismertétek már egymást egyébként az összeköltözés előtt?
1: Minden nap hajat mos.
2: Amint hazajön, ledob magáról minden ruhát, lezuhanyozik, és "akkor van már itthon". Eleinte zavart, hogy folyton meztelen, mára megszoktam.
3: Amint hazajön, bekapcsolja a TV-ket, minden helységben más adó megy. És ez megy egész éjjel is, reggel amikor elmegyünk akkor kapcsolja ki.
4: Gyűlöli a porszívó hangját. Ha bekapcsolom, akkor öltözik, és eltűnik.
5: Mindig venne/vesz valamit nekem, de legtöbbször hülyeségeket amikre a világon semmi szükségem nincs.
3 éve egy szolid, visszahúzódó, félénk, vallásos jófiúhoz mentem hozzá.
Egy éve örököltünk, és sikerült egy önálló házat vennünk.
Amióta önállóan élünk (gyerek még nincs) azóta amint hazajön, rögtön meztelenre vetkőzik. (szuper a fűtésünk).
Ez is új oldala, de elvárja hogy én is anyaszült meztelen legyek.
Ami érdekesebb, hogy szinte mindig merevedése van, és úgy flangál mindenhol, szinte kérkedik vele. Állandóan fogdos, nyúlkál, markolász. Jó, én is szeretem a szexet, be is adom a derekamat, de ebben a szexőrületben élni elég fárasztó. Ha esetleg nincs kedvem, akkor leül és látványosan el kezd masztizni. Elképzelésem sincs hogy honnan van ennyi energiája, és hogy termelhet egy ember naponta ennyi fehérjét?
Ez a viselkedése számomra teljesen új, soha nem néztem volna ki belőle ezt a teljesítményt. Félreértések elkerülésére: nem panaszkodom, mert ugyanakkor maximálisan ki vagyok elégítve, csak egy hajdani szentfazéktól ez kissé szokatlan.
25 el ne hidd hogy igaz, mi is tudunk extrémek lenni párommal ugyan (pl: random szex az erdőben) de azért arra kényszeríteni a házastársad, hogy legyen mindig meztelen és álló farokkal mászkálna előtt mondjuk egy egész hétvégét, na persze meg a nagy francokat. XD
Mi más dolga lenne az embernek otthon a dugason kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!