Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar a barátnőm többé szexelni,mit csináljak?
Én is ezt érzem. De mi szerencsére szakítottunk is igy nem vergődik mellettem a párom.
De a 2 utolsó barátom nekem is teljesen elvette a kedvem a szextől.
Talán tudni kellene mi az oka ennek? Szed fogamzásgátlót? Nem híztál meg, nem változtál meg az elmúlt években? Nem lehetséges, hogy van neki valaki más? Érezteted vele hogy ő egy igazi nő? Szoktál bókolni neki? Elviszed néha vacsizni, megleped néha egy kis aprósággal?
Hirtelen ezek jutottak első körben eszembe.
Ha nem mondja meg, akkor kár ezek ugrálni, szakítani kell. Olyan nincs, hogy "nincs hozzá kedvem". Ez olyan, mint amikor megkérdezi a csajt, hogy mi a baja és rávágja, hogy "semmi". Semmi, tehát akármi. Legalább abba beavatna, hogy van-e valami lelki vagy fozikális oka, de nem. Nem bízik benned vagy szegyenli.
Hát akkor főjön magába.
(N)
Szexel ő csak nem veled :P
A szeretőnek meg kockáshasa van, azzal nem versenyezhetsz.
Kérd meg, hogy a puncijának a látványára kiverhesd, ha már Szeretkezni nem akar veled. Nálam ez mindig így ment.
Ha nem akarná, akkor pedig menjen bele abba, hogy ahányszor ő nem akarja a szexet, pedig te igen, akkor más lánnyal elégítitek ki egymást. Ez is szintén megoldás volt az ő beleegyezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!