Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar a barátnőm többé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar a barátnőm többé szexelni,mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 4 éve vagyunk együtt. Az első 2 évben kb naponta 4-szer szexeltünk,nagyon kimerítő volt,de imádtuk. Azóta folyamatosan el kezdett romlani az egész,és egyre kevesebbet csináltuk,majd jött hogy havi 1-szer,majd most kb fél éve nem csináltuk. Már az elején fel tettem minden kérdést,hogy van-e valami,nem tetszek-e már neki stb de mindig amikor erről beszélünk csak annyi hogy már nincs kedve hozzá. Mi tévő legyek? Soha nem csaltam meg a párom és még nem is gondolkoztam azon hogy szeretőm legyen,de ez engem lelkileg kikészít teljesen és érzem hogy emiatt fog tönkremenni az amúgy tökéletes kapcsolatunk és emiatt nem akarom,viszont egyre jobban magam alatt vagyok.

ma 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt érzem. De mi szerencsére szakítottunk is igy nem vergődik mellettem a párom.

De a 2 utolsó barátom nekem is teljesen elvette a kedvem a szextől.

ma 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Talán tudni kellene mi az oka ennek? Szed fogamzásgátlót? Nem híztál meg, nem változtál meg az elmúlt években? Nem lehetséges, hogy van neki valaki más? Érezteted vele hogy ő egy igazi nő? Szoktál bókolni neki? Elviszed néha vacsizni, megleped néha egy kis aprósággal?

Hirtelen ezek jutottak első körben eszembe.

ma 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom nem 70 felett vagytok, hogy már mindegy legyen. Hogy nincs kedve hozzá, ez egy elég kompromisszumképtelen válasz. Én erösen meggondolnám, hogy ez a tökéletes kapcsolat megér-e nekem annyit. Én nem gondolkoznék a szeretön, hanem töle kérdezném meg, hogy mit szólna hozzá, mivel te még nem tervezed elásni magad, igényeid viszont vannak, jogosan. Ha azt látom, hogy nem törekszik valamilyen megoldásra, akkor keresnék mást.
ma 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem mondja meg, akkor kár ezek ugrálni, szakítani kell. Olyan nincs, hogy "nincs hozzá kedvem". Ez olyan, mint amikor megkérdezi a csajt, hogy mi a baja és rávágja, hogy "semmi". Semmi, tehát akármi. Legalább abba beavatna, hogy van-e valami lelki vagy fozikális oka, de nem. Nem bízik benned vagy szegyenli.

Hát akkor főjön magába.

(N)

ma 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Szakítani kell. Nem tökéletes a kapcsolat ha nincs szex és letudja annyival, hogy nincs hozzá kedve. De ha megcsalnád még ő fújná magát hogyan képzelted. Dobd ki!
ma 15:17
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

Szexel ő csak nem veled :P

A szeretőnek meg kockáshasa van, azzal nem versenyezhetsz.

ma 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem folytatnám vele. Nem akarja megoldani, neki így jó. Téged meg tönkretesz. Aki nem vevő a megbeszélésre ennyi idő után sem, miért kínlódsz vele?
ma 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Esetleg sokat veszekedtek/veszekedtetek? Amugy egy nonek konnyen lehet unalams ugyanaz a monoton szex eveken at napi 4x…
ma 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérd meg, hogy a puncijának a látványára kiverhesd, ha már Szeretkezni nem akar veled. Nálam ez mindig így ment.

Ha nem akarná, akkor pedig menjen bele abba, hogy ahányszor ő nem akarja a szexet, pedig te igen, akkor más lánnyal elégítitek ki egymást. Ez is szintén megoldás volt az ő beleegyezésével.

ma 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Aki lepontozta a 9-est, árulja már el, hogy van-e jobb javaslata.
ma 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!