Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar a barátnőm többé szexelni,mit csináljak?
Szed fogamzásgátlót? Nem híztál meg, nem változtál meg az elmúlt években? Nem lehetséges, hogy van neki valaki más? Érezteted vele hogy ő egy igazi nő? Szoktál bókolni neki? Elviszed néha vacsizni, megleped néha egy kis aprósággal?
2 éve szedi de amikor el kezdte csak jobb lett minden,utána kezdett romlani szóval lehet benne van a pakliban. Nem híztam el,normális testalkatom van. Nem akarok azzal dobálózni egyből minden nőre,hogy megcsal,de mindig amikor kérdezem van normális alibije. Mindig dícsérgetem,kedves vagyok vele,el szoktam vinni enni,megteszek mindent érte,még néha meg is lepem.
Biztosan ne maradj így ebben a kapcsolatban. Tökéletes baromság, hogy szenvedsz mellette, aztán meg még majd el is veszed és elhiszed a maszlagot, hogy majd te leszel a hűséges. Nincs ilyen, félre fogsz lépni.
Szóval ülj le vele, hogy akar-e változni, elmegy-e egy kivizsgálásra, stb. Ha nem akarja és nem áll bele a feladatba maximálisan akkor szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!