Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar a barátnőm többé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar a barátnőm többé szexelni,mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 4 éve vagyunk együtt. Az első 2 évben kb naponta 4-szer szexeltünk,nagyon kimerítő volt,de imádtuk. Azóta folyamatosan el kezdett romlani az egész,és egyre kevesebbet csináltuk,majd jött hogy havi 1-szer,majd most kb fél éve nem csináltuk. Már az elején fel tettem minden kérdést,hogy van-e valami,nem tetszek-e már neki stb de mindig amikor erről beszélünk csak annyi hogy már nincs kedve hozzá. Mi tévő legyek? Soha nem csaltam meg a párom és még nem is gondolkoztam azon hogy szeretőm legyen,de ez engem lelkileg kikészít teljesen és érzem hogy emiatt fog tönkremenni az amúgy tökéletes kapcsolatunk és emiatt nem akarom,viszont egyre jobban magam alatt vagyok.

dec. 16. 15:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Mar reg csal.
dec. 16. 17:34
 12/24 A kérdező kommentje:

Szed fogamzásgátlót? Nem híztál meg, nem változtál meg az elmúlt években? Nem lehetséges, hogy van neki valaki más? Érezteted vele hogy ő egy igazi nő? Szoktál bókolni neki? Elviszed néha vacsizni, megleped néha egy kis aprósággal?

2 éve szedi de amikor el kezdte csak jobb lett minden,utána kezdett romlani szóval lehet benne van a pakliban. Nem híztam el,normális testalkatom van. Nem akarok azzal dobálózni egyből minden nőre,hogy megcsal,de mindig amikor kérdezem van normális alibije. Mindig dícsérgetem,kedves vagyok vele,el szoktam vinni enni,megteszek mindent érte,még néha meg is lepem.

dec. 16. 17:52
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Biztosan ne maradj így ebben a kapcsolatban. Tökéletes baromság, hogy szenvedsz mellette, aztán meg még majd el is veszed és elhiszed a maszlagot, hogy majd te leszel a hűséges. Nincs ilyen, félre fogsz lépni.

Szóval ülj le vele, hogy akar-e változni, elmegy-e egy kivizsgálásra, stb. Ha nem akarja és nem áll bele a feladatba maximálisan akkor szakítsatok.

dec. 16. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Csodálom, hogy ilyen kitartó vagy. Én már rég kirúgtam volna.
dec. 16. 18:28
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Eloskodok csak rajtad mar.. reg mas kezelgeti.
dec. 16. 18:29
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
A fogamzásgátló simán lenullázhatta a libidóját. Hagyja abba, védekezzetek gumival, aztán meg kell nézni az eredményt. Amennyiben még ezek után sem akar szexelni, akkor egyszerűen csak nem kíván.
dec. 16. 18:32
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Az is a gond, hogy nem érdekli, hogy neked ez így nem jó. Szarik a fejedre. Normális nő, ha nem is érez vágyat, de ettől még szétrakja a lábát meg lecumizza a a párját, hogy ne szenvedjen hiányt. Mert megöli a kapcsolatot, ha valamelyik fél elégedetlen.
dec. 16. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem simán lehet a fogamzásgátló a háttérben, rengeteg nőnél megöli a libidót.
dec. 16. 19:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, nalam megolte. Masfel eve nem szedem, egy eve teszteltem pozitivat, 4 honapos a gyerek, es ugyanugy nem jott vissza a vagy. A ferjem irant es mas irant sem. Mondjuk en megszakitasokkal egyutt 8,5 evig szedtem, lehet az is baj volt, osszeomlott a hormonhaztartasom.
dec. 16. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valószínű, hogy csak elmúlt a szerelem részéről, így a vágyak is alábbhagytak. Ettől még ki kéne elégítenie téged, ha nem is állandóan, de mondjuk minden 2. alkalomkor, mikor te szexelnél. Így ez egy arany középút lenne, mind a ketten engedtek.
dec. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!