Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki akar dobni mert nincs autóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akar dobni mert nincs autóm?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt. De már csak vita van! Hajt hogy hagyjam ott az általa “buta egyszerű melónak” mondott állásomat. Én szeretem amit csinálok és stabil munka. Igaz hogy csak 320 ezret fizet. A másik mániája hogy csináljam meg a jogsit és vegyek autót! Mert ő kapott anno a szüleitől. Azt mondta tegnap este hogy nem tud rám férfiként nézni aki gyalog meg busszal jár a munkahelyére.

Jól sejtem hogy ennek a “kapcsolatnak” vége? De utána mit kezdjek? Van nem ambíció meg autó mánia nélküli 30 as nő?

#szakítás #csalódás #Autó mánia
nov. 15. 05:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Ez inkább troll kérdés.
nov. 15. 06:00
 2/34 anonim ***** válasza:
92%

De tudta mi a helyzet, akkor minek jött veled össze..?

Sztm szakíts te.

N 32

nov. 15. 06:01
 3/34 anonim ***** válasza:
32%

Biztosan van autó mánia nélküli nő, de a többségnek kell az autó.

Nőként mondom, tudom, hogy lepontoztok. Mindig autós férfiakkal jövök össze, nekem is van, de bizonytalanul vezetek a csúszós utakon.

nov. 15. 06:03
 4/34 anonim ***** válasza:
78%

Kora reggeli kamu kérdés.

Egyébként kb így nézne ki, ha egy nő annak is ad esélyt, aki nem felel meg minden igényének. Erre vágytok annyira?

Egyébként 30-as pasiként már ötször csinálhattál volna jogosít, és vehettél volna egy kisebb, olcsó autót. Nem csak annak van, aki aputól kapta, meg aki milliókat keres.

nov. 15. 06:22
 5/34 anonim ***** válasza:
57%
Provokatív jellegű kérdés.
nov. 15. 06:53
 6/34 anonim ***** válasza:
29%

30 évesen nincs jogsid?????

Nem vagyok "aztómániás" de aubautó létszukseglet. Nem luxus ma már. 320 ezer ft, mire elég manapság? Igaza van. A duplájat keresem, és keveslem

nov. 15. 07:19
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan nőt akinek így is megfelelsz.
nov. 15. 07:31
 8/34 anonim ***** válasza:
58%
Végig sem olvastam,kamu .
nov. 15. 07:37
 9/34 anonim ***** válasza:
42%

Troll kérdés vagy sem, 30 felett már nem sok naiv, buta nőt fogsz találni, aki beéri azzal, hogy csak vagy az életben, aztán várod, hogy majd csak eltelik. Közben fikázod a nőket, hogy ők mindent ajándékba kaptak.

Nekem például senki sem vett semmit. Ami van, azt én értem el. A jól fizető állás se pottyant az ölembe. Én tanultam érte, és minden előrelépésért kétszer annyit tettem le az asztalra, mint a férfi kollégák.

Közben el tudok tartani két gyereket gond nélkül, és igen, kapok utánuk gyerektartást IS, mert megnéztem, hogy kinek szülök. Annak ellenére, hogy a házasságunk nem működött, legalább apának jó.

Aztán mikor ismerkedni szeretnék, akkor sorra futok bele az ilyen minimálbéres lúzerekbe, akik nagy duzzogva közlik, hogy nekem könnyű, mert...

Mert biztos az exem vette, a gyerektartásból dőzsölök, kifeküdtem az előléptetést, apámtól kaptam, pasim fizeti, az ő adójából kapom, csok, babaváró, meg kolbászból a kerítés.

Az ilyen pasikkal nem az a baj, hogy nincs kocsija. AMIÉRT NINCS, na az a baj! Élhetetlen, lusta, irigy, buta emberek.

nov. 15. 07:45
 10/34 anonim ***** válasza:
66%

Én most itt nagyon ki fogok lógni a sorból,de nekem pl nincs autóm. Sőt a férjemnek sincs. Mindenkinek van biciklije,és annak ellenére,hogy nagyvárosban élünk,max 20 perc alatt eljutunk a legmesszebb pontra is. Sosem vonzott,sőt,inkább jobb is,hogy nincs autóm,mert nagyon parás lennék.

40N

nov. 15. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!