Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar dobni mert nincs autóm?
1 hónapja vagyunk együtt. De már csak vita van! Hajt hogy hagyjam ott az általa “buta egyszerű melónak” mondott állásomat. Én szeretem amit csinálok és stabil munka. Igaz hogy csak 320 ezret fizet. A másik mániája hogy csináljam meg a jogsit és vegyek autót! Mert ő kapott anno a szüleitől. Azt mondta tegnap este hogy nem tud rám férfiként nézni aki gyalog meg busszal jár a munkahelyére.
Jól sejtem hogy ennek a “kapcsolatnak” vége? De utána mit kezdjek? Van nem ambíció meg autó mánia nélküli 30 as nő?
9
A szöveged alapján nem alaptalan a feltételezésük azoknak a férfiaknak rólad, akiket említesz. 😄
Nem aggódok, hogy egyedül maradok, nekem van miből válogatni.
Itt te leszel az, aki egyedül marad.
12
Ha nem tűnt volna fel a kérdésem nem kitalált. Jelenleg még van párom. És előtte is mindig volt.
Önmagában nem az a baj kérdező,hogy nincs autód és busszal jársz dolgozni,meg az sem,hogy 320ezret keresel. Hanem ezek együttese,illetve,hogy nem vágysz többre. Vagy vágysz?
Bocsi,de 320 ezer HUF manapság már kb semmire nem elég. Ha saját lakásod van hitel nélkül és csak a rezsit kell fizetni,akkor szoszo, de nekem a havi 5-600k elmegy kb úgy,hogy nem élek nagy lábon. Értsd: évente azért néhányszor elutazok - mert kellenek az élmények. Konditerembe járok,mert szeretek edzeni. Havi 2x elmegyek masszazsra. Most valami problémám van és mivel tb alapon sosem jutnek be,magán dokihoz járok. Ezek szerintem még nem luxus igények,de 300ezerbol nem tudnám mindezt fedezni,mert önmagában az élelmiszer, tisztítószerek, stb,szóval az alap dolgok is horror áron vannak már. Pedig én főzök magamnak,nem éttermekben kajálok vagy rendelek. Ruházati cikkeket sem vásárolok minden hónapban,csak szezonálisan 1-2 új cuccot,ha már muszáj.
Szóval összejönni egy olyan emberrel,akivel nem tudok néha elmenni kikapcsolódni mert egész évben max 1 utazásra tud félretenni,vagy nem lehet elmenni néha randizni, beülni kajálni, állatkertbe,moziba, színházba stb,az nekem nem kellene. Arról nem is beszélve,ha komolyra fordul a dolog és gyerekvállalásra terelodne a szó. 320k eltartani egy családot,míg én nem dolgozom? Abból nem lehet megélni. Nekem rossz sorsom volt,nelkuloztem és örültem,ha napi 1x ételt raktak elém. Ilyen sorsot nem akarnék a gyermekemnek. Mindegy,messzire eveztem.
A lényeg az,hogy önmagában nem taszító a helyzetet,de hogy nem is vágysz ennél többre,az az. Egy férfira igenis lehessen felnézni, támaszkodni rá (egymásra kölcsönösen),ha valami van. Egy céltalan,vegetalo férfi ezeket nem tudja biztosítani és az bizony nem vonzó.
Három szobás , kert kapcsolatos budapesti lakásom van. (Örökölt)
Szeretnék több pénzt keresni de csak egy 4 éves szakmunkásom és 2 éves érettségim van. Trágya az angolom. A jobban fizető állasokhoz magasabb végzettséget kérnek.
Nem értem, miért jött veled össze ha ennyire zavarják alapvető dolgok az életedben.
Azt megint nem értem, ha úgy érzi, ez így mégsem fog menni, miért kezd el 1 hónap után parancsokat osztogatni mint egy felügyelő tiszt.
Igazából, ha hallgatnál rá, legközelebb az lenne, hogy miért nincs jobb/újabb kocsid, ha találtál 400-es állást, menni fog a 450 is, stb.
Ez így off.
Attól függetlenül, igaza van. Nem kell x milliós verda hitelre, egy 400ezres 20 éves kocsi a megbízhatóbb fajtából is elvisz A-ból B-be, jó ha van. Az élet meg nem lesz olcsóbb, csak drágább, nem baj ha az ember kimozdul q komfort zónájából néha és vált.
De ne egy nőért, hanem magadért elsősorban.37 N
Egy kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és elfogadás. Nyilván tanácsot adni lehet, sőt, valamilyen szinten kötelessége is az embernek figyelmeztetni a másikat, ha az valami hülyeséget akarna csinálni. De irányítgatni a másikat, dirigálni neki nem fér össze a párkapcsolat alapvető értékeivel. A lenézés szintúgy nem, márpedig ebben van egy jókora adag lenézés is.
Én nem látnám értelmét egy olyan kapcsolatnak, ahol elemi szinten sincs meg az elfogadás és a megbecsülés.
#6 "Nem vagyok "aztómániás" de aubautó létszukseglet."
Akárhányszor előjön ez a kérdéskör, mindig csak megerősít abban, hogy a tipikus autósok a legéletképtelenebbek.
Habár szerinted "létszükséglet" az autó, tök érdekes, hogy én még soha nem éreztem szükségét, és mégis mindig, mindent meg tudtam oldani autó nélkül is. Sőt, azt látom, hogy én könnyebben megoldom, mint autómániás emkbertársaink.
Ja, és egyébként van stabil párkapcsolatom, meg munkahelyem, ahol megbecsült szaktekintély vagyok.
19 azért nem mindegy ki hol él meg milyenek a körülmények/ lehetőségek.
Nem mindenki Budapesten lakik vagy nagy városba.
Nekem kell a kocsi.
1 egy hónapban max 2-szer megyek boltba.
2 van egy lányom és egy nagytestű kutyám, sokszor megyünk kirándulni.
3 van motorom és azt is néha viszem kocsival.
4 meg van, hogy olyan a napirendem, hogy abszolút nem fér bele, hogy buszozzak pl.
Ennek ellenére városba sokat megyek gyalog vagy busszal is, ha épp ahhoz van kedvem.
De lényegtelen.
Sok nő van, akinek nem számít a kocsi...mindenki keressen magához valót.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!