Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar dobni mert nincs autóm?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. De már csak vita van! Hajt hogy hagyjam ott az általa “buta egyszerű melónak” mondott állásomat. Én szeretem amit csinálok és stabil munka. Igaz hogy csak 320 ezret fizet. A másik mániája hogy csináljam meg a jogsit és vegyek autót! Mert ő kapott anno a szüleitől. Azt mondta tegnap este hogy nem tud rám férfiként nézni aki gyalog meg busszal jár a munkahelyére.
Jól sejtem hogy ennek a “kapcsolatnak” vége? De utána mit kezdjek? Van nem ambíció meg autó mánia nélküli 30 as nő?
nov. 15. 05:44
31/34 anonim válasza:
Egyszerű a képlet.
Kocsi = pénztárcamérő.
Mert amikor azt mondja egy nő, hogy legyen kocsi, akkor nem 23 éve Suzuki Swift-re gondol.
32/34 anonim válasza:
Nem riibiket kéne választani. Azt sem tudom, mi a rossz egy Suzuki Swiftben. Azt se tudom, hogy néz ki.
33/34 anonim válasza:
31
Nem. Egy kozepkategorias, biztonsagos autora gondol
34/34 anonim válasza:
Neked kéne őt kidobni, én rögtön megtenném. Mondom úgy, hogy kevesebb is a fizetésem. Velem ezt senki nem művelheti, ha nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!