Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet tartani egy nőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet tartani egy nőt, ha el akar hagyni?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt a feleségemmel (41), 4 éve van párkapcsolati problémánk, amikor az anyám öngyilkos lett és én (48) ezt nem tudtam kezelni. Van egy 5 és egy 2 éves kislányunk.Indulatos voltam, túlságosan rátelepedtem a nagyobb lányomra, mert ő jelentette a kapaszkodót az élethez.El akar hagyni, mert belefáradt az érzelmi hullámzásaimba, pedig állítása szerint még szeret, de ez nem elég. A szülei nyilván támogatják. Én pedig úgy érzem belepusztulnék. Meg lehet tartani ilyenkor egy nőt? Kétségbe vagyok esve. Ez számít egy nőnek vagy rontja a helyzetet? Elsősorban nők válaszára vagyok kíváncsi. Hülye válaszokat nem kérek. Nagyon köszönöm!

nov. 24. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
nov. 24. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Egy nő ugyanolyan önálló, értő és érző emberi lény, mint te, nem egy tárgy, vagy házikedvenc, akit megtarthatsz. Ha menni szeretne, akkor menni is fog.

nov. 24. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

egyszóval se írtad hogy te szereted a feleségedet! és valószínűleg nem is szereted,csak fosol egyedül maradni kérdező

pedig elfog hagyni!

nov. 24. 15:06
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván nem.
nov. 24. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Ragasztószalag és egy hangszigetelt helyiség.😉
nov. 24. 15:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudtam milyen hosszan lehet írni. Sosem tettem még fel itt kérdést. Igen nagyon szeretem. A kapcsolatunk első 10 éve nagyon jó volt. Kivéve talán azt, hogy az első lányunk nehezen sikerült, lombik lett, amitől a feleségem tartott, mert nem érezte természetesnek, én pedig szerettem volna. Hogy "fosok"? Ha így jobb hallani (és ahogy érzem szurkolni), akkor igen. Bár ezért fogalmaztam úgy, hogy kétségbe vagyok esve stb. Köszönöm.
nov. 24. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki el szeretne hagyni, az el fog hagyni. Nem most kellene emiatt pánikolni, hanem négy évvel ezelőtt kellett volna megelőzni a problémák elfajulását. Most már késő, volt négy éve átgondolni, és döntésre jutott.

Tartsd tiszteletben a döntését.

nov. 24. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet visszatartani, de azt se értem, ha 4 éve romlott el a kapcsolat, akkor hogyan lett 2 éves gyerek is.... Nekem ez magas, ha rossz kapcsolat megjavításának a terhét egy születendő gyerekre teszik. Anyámék ugyanezt csinálták a legkisebb öcsémmel. Végül az ő teljes gyerekkorát, ezáltal személyiségét elb.szták és utána váltak.
nov. 24. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Nőként, és két kicsi gyerek anyukájaként írom: ha egy nő egyszer, egy ilyen szituációban úgy dönt, hogy lelép, akkor azt hosszú-hosszú-hosszú őrlődés, rengeteg gondolkodás előzte meg, nem egy hirtelen döntés. És mire ide jutott, addigra már késő. Sajnos. Nyilván ha nyitott valamilyen megoldásra, meg te is nyitott vagy bármiféle változásra, amit ő úgy gondol, hogy segítene az együttmaradásban, az jó, de alapvetően ha csak annyi az érved, hogy "kétségbe vagy esve" (vagy fosol, tökmindegy), az nem ok a maradásra. Az szerintem kb senkit sem tartana melletted. A tettek, a változás, a bizonyítás- az esetleg.
nov. 24. 17:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Olyan hozzászóló nincs, aki nőként mégis megmaradt/visszament, akárhogy is fogalmazzuk? Egyébként köszönöm a válaszokat. Külön köszönöm a 9. válaszadó válaszában a konstruktivitást.
nov. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!