Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom huskyt akar tartani a kis lakásunkban?
Nekem a férjem is pakolhatna, akár holnap.
Van kutyánk, de kertes házban lakunk.
Ha menni akar, engedd el! Majd észhez tér.
Tudja a barátod, mennyi a mozgasigenye egy huskynak?
Megoldható, hogy jól érezze magát, de akkor az neki rengeteg idejébe fog kerülni minden nap.
Másfajta kutyára még azt mondanám, oké, de egy huskyval biztos nem élnék egy 28 nm-es lakásban. 1500 nm-es telken nőttem fel, ott volt egy husky, szabadon a kertben, így is naponta 2x vittük 1-1 órára futni, és még ez is kevés volt neki. Az biztos, hogy nem egy lakásba való jószág, még a kertben is sok volt. Pedig amúgy tényleg nagyon vagány, gyerekkoromban valóban el tudott húzni télen szánkóval (akkor még volt hó), és baromira élvezte ő is, én is, de hát ez sem egy tipikus lakásprogram.
Ha hajthatatlan, ha mindenképp csak husky-t hajlandó vinni, akkor felőlem költözhetne. Nincs az az isten, hogy egy ekkora hely- és mozgásigényű kutyával egy fedél alatt éljek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!