Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki évek múltán jött rá, hogy gyakorlatilag egy értelmi fogyatékos gyerekkel jött össze?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején pedig elnyomta a rózsaszínköd a tisztánlátást.

Amikor évről évre egyre több probléma jön felszínre a másikkal kapcsolatban, ahol próbálod megoldani a dolgokat, de csak mindig kifogást kapsz.

tegnap 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha
tegnap 10:13
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem volt ilyen, mert mindig tudatosan választottam párt.
tegnap 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Az ertelmi fogyatékos embert egy normál iq-val rendelkező embernek mindenképpen észre kell venni vagy ő maga is fogyatékos , de lehet csak siman egy tulzas ertelmi fogyatekosnak hivni valakit mert nem szereted .
tegnap 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Engem is hivtak fogyatekosnak ugy a szinusz koszinuszt kis ujbol szamolom.. ma mar mindenki fogyatekos aki megbant valakit?
tegnap 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha a párodról ezt gondolod akkor pont ideje lenne hogy ne a háta mögött panaszkodj egy anonim oldalon, hanem inkább elváljatok!
tegnap 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy tisztában a jelentésekkel.

Nem csak te… Gyűlölöm, mikor mindenki használ olyan kifejezéseket, aminek köze nincs ahhoz, amire ő gondol…

tegnap 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Számomra az értelmi fogyatékos azt jelenti hogy nem képes egyedül boldogulni az életbe. Ha te ezt nem vetted eddig észre, akkor te is éppen annyira vagy értelmi fogyatékos mint ő.
tegnap 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
ÉS éveken keresztül nem vetted észre?
tegnap 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a "szép" a manipulatív emberekben, hogy nem az, hogy nem veszed észre, hanem egyenesen elhiszed, hogy TE tévedsz.
tegnap 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Értelmi fogyatékos ugyan nem volt, de gyerek igen. Azért nem vettem észre, mert én is az voltam 23-24 évesen, amikor összejöttünk, csak neki nem sikerült felnőnie. Az egyetlen, amiben felelősségteljes volt, hogy mindig volt fix munkahelye, viszont 30 felett is az volt a fontos, hogy legyen menő TV, PC (hitelre, mert spórolni nem volt türelme), játékok a gépre (én is alkalmi gamer vagyok, amúgy alapvetően nincs gond ezzel) legyen majdnem minden hétvégén valami alkoholos buli haverokkal, meg igazából mindegy mi a program, legyen alkohol ájulásig kb (hétköznap nem ivott, max néha egy sör, de alkoholmentes program az ritka volt). Megkereste ezekre a pénzt, a hitelt is időben fizette, csak tartaléka nem volt semmire, 30 évesen meg azért elég érdekes volt, hogy már nem lakunk albérletben, alig lenne amúgy valami kiadásunk (én kaptam lakást közben), mégis ugyanúgy élünk, mint a huszonéves suhancok, mert ő elszórja az összes pénzét szórakozásra. Én sem tudtam mellette félrerakni, aztán amikor szakítottunk, hirtelen havi 100-150 ezrem megmaradt.
tegnap 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!