Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ennek? Szerintetek normális, hogy ezért akar szünetet tartani a barátnőm?
Nekem már csak pár nap van az egyetemből, utána vége teljesen. Nagyon várom már...
Erre a párom állndóan hisztizik, hogy neki még van 2 éve és az idei vizsgaidőszakból is 1 hónapja... hogy abban az egy hónapban én biztos minden nap bulizni fogok (ami részben igaz is).
De hogy ő nem tudja ezt elviselni, hogy amíg ő egész nap tanul addig én bulizok és mesélek neki hogy minden milyen jó...Mert hogy magányosnak érzi magát. És hogy nem miattam akar szünetet hanem maga miatt. Mert hogy ő nagyon önző, irigy rám. És ez tudja hogy nem normális de hogy ő ezzel a tudattal nem tud bennelenni egy kapcsolatban.
Hat, ez sem egy szerelem,szereteten alapulo kapcsolat. Ez kb...egy semmi. Egy tal toltot kaposzta is gazdagabb ilyen ertelemben..
Engedd el ezt a csajt.
1-es: sose csalnám meg. Ezt nagyon jól tudja.
2-es: ezt hogy érted?
Fogyatékos ez a nő.
Amúgy vigyázz az ilyen nők által felvetett szünetekkel, mert pont ők szoktak félrelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!