Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alkalmatlannak tart a gyereknevelésre, vagy tényleg csak tehermentesíteni akar?
Hát elég érdekes hogy bébiszittert keresett inkább.
Mégis mit gondol rólad?
Nekem se tetszene a helyzet a te helyedben.
"Ma bejelentette a párom kvázi a semmiből, hogy leszervezett neki egy vadidegen bébiszittert, nem akar rám ekkora terhet pakolni, úgyis sok dolgom van a melóban év végén."
Szerintem tekintettel van rád. Én elhiszem, hogy kedveled a gyereket, de szó nélkül szervezkedni a párod tudta nélkül nem a legjobb mód. Persze ő is hibás mert mondani kellett volna hamarabb, hogy inkább bébiszittert alkalmaz. Tehát a kommunikáción csiszolni kéne mindkettőtöknek. Kérdező dolgozol és nem fogsz tudni két fele szakadni. 5 éves a gyerek és akármi baja lehet. Akarsz felelős lenni érte, vagy azt akarod, hogy a párod feleljen érte? Tök megértem, hogy nem akarja rád bízni amikor nen tudnál rá odafigyelni 100%. Ne fújjad magad fölöslegesen! Vagy fújjad, de akkor ne csodálkozz, hogy gyereknek néz és kirak előbb vagy utóbb...
Inkább örülj neki, hogy ekkora felelősséget levesz a válladról.
Bármi történhet a gyerekkel, akkor te felelsz érte!
Elsősorban dolgoznod kell, nem a gyerekre vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!