Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom alkalmatlannak tart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom alkalmatlannak tart a gyereknevelésre, vagy tényleg csak tehermentesíteni akar?

Figyelt kérdés
Van az előző kapcsolatából egy 5 éves fia, aki alapvetően az anyukájánál van, hétvégente szokott a páromnál lenni. Jövő héten munka miatt úgy alakult, hogy 5 napot külföldre kell mennie pont akkor, amikor anyuka és párja elutaznak üdülni. Nagyszülők nincsenek egyik oldalról sem, így kézenfekvő lenne, hogy én vigyázok a kisfiára ezalatt. Kicsit több mint 2 éve ismer a kicsi, úgy érzem jó kapcsolatot ápolunk egymással. Én HO-ban dolgozom jövő héten, így meg tudnám oldani a gyermek felügyeletét, mikor először mondta a párom, hogy nem lesz itthon, akkor örültem is neki, hogy végre együtt tölthetünk pár napot a kisfiával kettesben, hátha így még szorosabb lesz a kapcsolatunk. Ki is néztem néhány programot, ahova szívesen elvinném (pl. korcsolyázás, Lumina Park, legóvillamos). Ma bejelentette a párom kvázi a semmiből, hogy leszervezett neki egy vadidegen bébiszittert, nem akar rám ekkora terhet pakolni, úgyis sok dolgom van a melóban év végén. Eddig egy szóval sem mondtam, hogy én ezt tehernek érezném, sőt, épp ellenkezőleg. Totálisan megsemmisített, úgy érzem, hogy még annyira sem tart, hogy egy 5 éves gyerekről pár napig tudjak gondoskodni, egy idegenben jobban bízik, mint bennem. Igaz saját gyerekem nincsen, de a 7 éves keresztfiammal (húgom fia) rengeteg időt töltünk együtt, ezt a párom is nagyon jól tudja.
tegnap 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég érdekes hogy bébiszittert keresett inkább.

Mégis mit gondol rólad?

Nekem se tetszene a helyzet a te helyedben.

tegnap 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az ex nem akarja hogy kettesbe legyen veled a gyerek?
tegnap 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyerek anyjának nem tetszik, hogy az te vigyázz 5 napig a gyerekre és ő nem bízik benned. Másrészut igaza van abban, hogy egy 5 évesre folyamatosan figyelni kell, és munka mellett ez nem a legjobb megoldás.
ma 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!