Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy néha nálam akar aludni a barátnőm, néha pedig nem?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, de volt, amikor itt aludt zsinórban 2x is.

Viszont sem most, sem pedig előző héten nem aludt nálam.

Most tudom, hogy megvan neki, de gondolom ez nem kizáró ok. De ha kényelmetlennek is érzi esetleg, múlt héten biztosan nem emiatt nem aludt nálam.

Mik lehetnek még az indokok?

Másnap mindkét esetben ráért volna pont, szabadnapos volt.

Arra hivatkozik mindig, hogy nem úgy készült, közben többször utaltam rá, hogy aludjon nálam a programozás után.

okt. 29. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
De a ciklus az pont lehet ilyen ok. Mensi alatt, meg előtte 1-2 hétig se uralkodik olyan nagyon szexuális hangulat. Na de mensi utántól hónap közepéig.. Na az más. Feltéve ha nem szed fogamzásgátlót, mert ha azt szed akkor az egész borul.
okt. 29. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Mert egyedül akar aludni.
okt. 29. 23:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Szed. Nem hinném, hogy egyedül akar, nagyon igényli az érintéseket és én is. Megállás nélkül simogatjuk egymást szinte, amikor talàlkozunk, szóval nem tudom hova tenni.

Attól, mert itt alszik, és összebújva alszunk egy jót, még nem kell szexelni. Nyílván tudom, hogy menstruál, így nem is gerjeszteném a hangulatot.

A szex egy 10-15 perces élvezet, de egy együtt alvás ezerszer jobban feltölt engem.

okt. 29. 23:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

De lehet, hogy egyedül akar. Az, hogy nem hinnéd nem azt jelenti, hogy tudod.

Én is szeretek a páromhoz bújni, de ha alvás üzemmódba váltok, zavar, ha mocorog meg a hő, amit kiad.

Ezt viszont nem biztos, hogy el merné mondani, hisz te sem vele beszéled ezt meg.

okt. 30. 00:00
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
néha nálam alszik
okt. 30. 00:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel friss kapcsolat, az is lehet hogy nem akar túl sok lenni hirtelen, és egyszerre.
okt. 30. 00:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Attól, mert itt alszik, és összebújva alszunk egy jót, még nem kell szexelni. Nyílván tudom, hogy menstruál, így nem is gerjeszteném a hangulatot.

A szex egy 10-15 perces élvezet, de egy együtt alvás ezerszer jobban feltölt engem."

Ezt amúgy neki mondtad? Mert lehet eddig átlagos pasijai voltak, akik görcsök közt is szopatták volna.

okt. 30. 00:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet olyan triviális oka is, hogy felfújódott a kajától és nem akar a takaród alatt fingorászni este. Vagy picit megvágta a P..cit borotválkozás közben, esetleg pont nincs frissen borotválva. Vagy aznap gyantázott és érzékeny, esetleg pont azért van rajta pár mm szőr, hogy gyantáztatni tudjon.

Sok nő szeret úgy tenni, főleg a kapcsolat elején, mintha neki nem is lenne anyagcseréje, nem kéne betétet/támpont cserélnie és kidobnia a kukába, ilyesmik.

okt. 30. 02:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szabadnapos, még lehet valami dolga otthon, amit el akar intézni.
okt. 30. 02:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Az ott alvás alatt a kötelező szexet kell érteni? Jól gondolom?
okt. 30. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!