Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl, hogy a barátnőm a barátnőjénél akar aludni egy szobában a barátnőjének a fiújával?
Hiába mondtam, hogy ez nekem elképesztően rosszul esik, elvégre fiú az fiú. Óriási kiborulásom volt, férfi létemre bőghetnékem is. De le se fütyüli az egészet. 9 hónapja vagyunk együtt, én 22,ő 19 éves. Mondja persze, hogy ő leginkább csak a barátnőjével foglalkozik, annak párjával nem. De hát...
Én reagálom túl?
Első gondolatom nekem is ez volt, hogy biztos lebeszélték. Ha barátnőd nem érti mi a gond ezzel akkor ott is vannak bajok.
Egyszer nekem is volt ilyen... Másnap hajnali 3:30kor kellett indulnom és egyszerűen nem volt vonatom olyan korán, így a barátnőm felajánlotta, hogy aludjak nála. És igen, ő is a párjával (+ barátnőm anyjával) élt együtt. Ők aludtak az ágyban (este még társasoztunk is és nem vetkőző pókert...), én meg tőlük kb 2 méterre egy vastagabb szivacson. SEMMI se történt. Én is főleg a barátnőmmel foglalkoztam.
Nem vagyunk ösztönlények, hogy meglátunk egy másik férfit és ráugrunk, főleg, ha a barátnőnk pasija, aki még exként is tabu.
MIÉRT akarsz tulajdonképpen bőgni emiatt?
Voltam kolis. És volt egy este, mikor a kolis barátnőm pasija is ott aludt, egy szobában velünk. Ők egyágyban, én meg a sajátomban.
Mi ezzel a probléma? Nem kéne egyből rosszra gondolni.
Egyébként megérdemelték egymást, két hisztis, éretlen gyerek egyrakáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!