Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar egyedül aludni a barátnőm? Addig nem fekszik le aludni ameddig én fel vagyok.
Én meg szoktam gepeezni tvzni ő meg akkor már nagyon álmos látom rajta de csak ül és néz engem hiába mondom h feküdjön le mindig mondja engem vár.
Kerdeztem tőle azt mondta csak hogy velem jobb aludni velem akar
Mi is mindig egyszerre megyünk aludni, mert ha a másik még jön-megy a lakásban, villanyt kapcsol, beszűrődik a TV zaja, sokkal nehezebb elaludni, mintha már mindent kikapcsoltunk és csend van.
Bújj oda mellé és aludjatok együtt. Neked is jót tesz, ha pihensz és nem nyomkodod a távirányítót késő éjjel.
Én is ilyen vagyok, nem féltékenységből meg nem is azért, mert zavar a gépek hangja, a fény, a motozás, a bármi. Egyszerűen tényleg sokkal jobb a szerelmemmel összebújva elaludni. Olyankor, amikor együtt alszunk el, sokkal jobban, pihentetőbben alszok, és nyugodtabb az álmom is. Én szeretek összebújva lenni a párommal napközben is, de olyankor ugye mindig csinálunk valamit, filmezünk, szexbe fordul az összebújás, beszélgetünk, ilyesmi, "csak úgy", hogy tényleg csak bújás van és semmi, az csak elalváskor van.
A férjemnek amúgy kisebb az alvásigénye, mint nekem, ő is szeret még este gépezni meg ilyesmi, azt szokta csinálni, hogy bejön velem az ágyba, megvárja, amíg félálomba kerülök (ez olyan max 5 perc), és utána kimegy és gépezik, ameddig akar. Szerintem ez egy egészen elfogadható kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!