Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom igénytelen magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom igénytelen magára és nem akar változni?

Figyelt kérdés

Ma volt egy hosszú beszélgetésem a barátomnal mivel a találjozónkkor baromi fáradtan jelent meg. Ez nem az első alkalom, nagyon gyakori, sőt minden napos hogy nem alszik csak 3-4 órát. A kinézete és háza igénxes tiszta, nem erre értettem az igénytelenséget. Nem törődik magával és az egészségével mindig megelégedik az abszolút minimummal és nem akar rajta változtatni. Pl nem hajlandó motivációt keresni csak várja hogy az ölébe hulljon. Állítása szerint boldog így viszont nekem fáj látni hogy mennyire nem törődik magával. Nincs semmi self respect a fejében. Nem jár edzeni mert nem motiválja az hogy egészséges lesz és jól fog kinézni. Nem törődik vele hogy nem alszik eleget mert nem motiválja hogy egészséges legyen, meg hogy ne legyen fáradt. Nem keres új állást, mert neki jó ez ami most van, jól fizet meg tud élni, de cserébe belenyomorodik a fáraftságba. Eddig nem keresett barátnőt mert ő megvolt egyedül is. Neki jó a kapcsolat úgy is hogy nem szexelünk (aszexuális vagyok, kicsit több idő kell nekem, viszont érzem rajta hogy frusztrálja)

Nem látom szomorúnak de boldognak se. A kapcsolatunkban van tűz de néha úgy érzem hogy én vagyok az aki viszi az egészet. Sokat tesz értem ez tény viszont ez az egészségrombolás kikészít. Rossz látni hogy nem alszik semmit de teljesen lexarja hogy ezzel a teste ki fog készülni. Mit csináljak, hogyan segítsek neki?

tegnap 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit, szakítsatok mivel teljesen más a világképetek, felfogásotok. A párod ha már ilyen akkor nem fog megváltozni. Az ember személyisége, preferencia rendszere 10x éves kor után már NEM fog változni. Csesztetésnek fogja venni, ha nyaggatod vele.

Ha a párod nem szintén aszexuális akkor amúgy is nyögvenyelős lesz a történet...

tegnap 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ő igénytelen, de te őt választod, akkor te sem vagy különb.
ma 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!