Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom igénytelen magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom igénytelen magára és nem akar változni?

Figyelt kérdés

Ma volt egy hosszú beszélgetésem a barátomnal mivel a találjozónkkor baromi fáradtan jelent meg. Ez nem az első alkalom, nagyon gyakori, sőt minden napos hogy nem alszik csak 3-4 órát. A kinézete és háza igénxes tiszta, nem erre értettem az igénytelenséget. Nem törődik magával és az egészségével mindig megelégedik az abszolút minimummal és nem akar rajta változtatni. Pl nem hajlandó motivációt keresni csak várja hogy az ölébe hulljon. Állítása szerint boldog így viszont nekem fáj látni hogy mennyire nem törődik magával. Nincs semmi self respect a fejében. Nem jár edzeni mert nem motiválja az hogy egészséges lesz és jól fog kinézni. Nem törődik vele hogy nem alszik eleget mert nem motiválja hogy egészséges legyen, meg hogy ne legyen fáradt. Nem keres új állást, mert neki jó ez ami most van, jól fizet meg tud élni, de cserébe belenyomorodik a fáraftságba. Eddig nem keresett barátnőt mert ő megvolt egyedül is. Neki jó a kapcsolat úgy is hogy nem szexelünk (aszexuális vagyok, kicsit több idő kell nekem, viszont érzem rajta hogy frusztrálja)

Nem látom szomorúnak de boldognak se. A kapcsolatunkban van tűz de néha úgy érzem hogy én vagyok az aki viszi az egészet. Sokat tesz értem ez tény viszont ez az egészségrombolás kikészít. Rossz látni hogy nem alszik semmit de teljesen lexarja hogy ezzel a teste ki fog készülni. Mit csináljak, hogyan segítsek neki?

nov. 25. 23:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
10es ne írj olyanról amiről nem tudsz. Mindne nap megkérdezem hogy van, mindig azt mondja jól.
nov. 26. 09:00
 12/31 anonim ***** válasza:
70%

Mer a depressziós arról híres, hogy közli nincs jól.

Ha aszex vagy nem vagytok egymáshoz valók, ha ő nem az. Sztm te se, mert az aszexuális abszolút nem szexel, csak maszturbál.

nov. 26. 10:48
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

#11 szóval csak ennyit vagy képes hozzászólni.

Hát jó... :D

nov. 26. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
Hát én is kiraknálak a francba. Hihetetlenül sokat képzelsz magadról.
nov. 26. 12:30
 15/31 anonim ***** válasza:
25%

"Most lehet itt tagadni a dolgokat, egy egészseges férfi (de nő se!!!) nem megy bele olyan kapcsolatba, ahol nincs szex."

De. Az aszexuális szexelhet is, nem csak maszturbálhat. Nincs ilyen légbőlkapott szabály. Létezik szex-averz, szex-semleges, és szex-pozitív aszexuális. A szex-semleges/pozitív simán szexel.

Aszexuális a szexuális vonzalom hiányát jelenti, a libidó ettől független.

nov. 26. 12:44
 16/31 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok en a köcsög? Miért kéne kidobnia engem, miért lennék beképzelt? Mert segíteni akarok neki? Nem most jöttem le a falvédőről, a vak is látja hogy nincs jól. A szex kérdése pedig olyan amit a kapcsolat elején tisztáztam vele. Negadtam neki a lehetőséget bármikor hogy lelépjen. Mehet ha akar. De ha belement a kapcsolatba szerintem szeret annyira hogy ezt elnézze nekem. Nem kényszeríthet semmire. Aszexuális vagyok, tudom élvezni a szexet nem undorodom a páromtól. Voltak intimebb pillanataink.Viszont nincsen kedvem szexelni és ezzel nem tudok mit csinálni. Szerintem az nem beleszólás az életébe hogy tisztelettudóan, normálisan megfogalmazok róla egy kritikát.
nov. 26. 16:38
 17/31 A kérdező kommentje:
Valamint nem ázformálni akarom csak annyit kérek hogy ne rombolja a saját egészségét, mert szeretem, szükségem van rá. Kritikát fogalmazni lehet, az nem beleszólás az életbe. Azt mondta a tegbapi beszélgetés után hogy elgondolkodik rajta és kész válaszokkal fog jönni hozzám.
nov. 26. 16:40
 18/31 A kérdező kommentje:
A depresszióját tagadja pedig mondom én látom rajta hogy az nem vagyok hülye. Viszont ezt kezelni az ő felelősségére. Ha elhagynám még mélyebbre zuhanna és nem akarok bűntudatot érezni emiatt ezért "szólok bele az életébe"
nov. 26. 16:43
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
#19 hát eddig egy szót sem szóltál a depressziójárol. :D
nov. 26. 18:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#16 ez nem értem, hogy jön az én valaszomhoz. Tudom, hogy egy aszexuális szexelni is szokott. Nem mind, de vaj olyan.

Hogy jön ez ahhoz, hogy egy normális libodóval rendelkező ember nem jön össze egy olyan emberrel, akivel nincs, vagy csak rohadt ritkán van szex??

nov. 26. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!