Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszul kinéző melegek (többsége) miért erőszakos illetve miért akar vádolni, támadni?
A kövér, ronda testalkatú, vagy amúgy rossz megjelenésű melegek zöme miért erőszakos grindrn, romeon? Meztelen kép (pont tőlük....), zaklatás, nem lehet levakarni sokszor tiltás nélkül.
Illetve miért vádol, minősít, ha nem akarsz neki visszaírni vagy kulturáltan lerázod?
Tudom, tisztelet a kivételnek mert van, sőt volt már ilyen külsejű ember megköszönte a normális válaszom és elköszönt.
De a többség a másik véglet.
Miért nem tisztelik a másik döntését, azt, hogy NEM? És miért akarnak parancsolni?
Ez nem csak a melegeknél van így.
Általában azok az emberek, akik sok elutasításban részesülnek, egy idő után képtelenek moderálni magukat.
Biztos te is olvastál már ott is,itt is olyat,hogy sokan öreg,erőszakos férfit akarnak- főleg passzívak.
És ebből talán sok idős azt vonja le,hogy ő egy favorit és nyomul ezerrel.Ha pedig nemet mondasz, akkor rögtön meg van sértve.
De fiatalban is van ilyen, bőven.Persze ott sokszor más okok vannak a háttérben,amiért nyomul.
A sok elutasítás pedig keserűséget, dühöt később pedig apátiát okoz.Vagy azt, hogy már nem érdekli,de szexet akar bármilyen áron és bárhol.
Mert eleve elmeroggyantak.
Mit vártál?
Olvasd vissza amit leírtál
A szalag címben és nézz tükörbe.
A választ ott fogod megtalálni.
Eleve már ebből a pár mondatodból kiderül hogy neked van problémád, és nem nekik.
Az ok te vagy.
És ne izgulj, hamar el fog múlni és visszasírod hogy senkinek nem kellesz.
5#
Mert fel veszi, foglalkozik vel. Tehát van vele dolga.
Mert a hozzád hasonló rondázók éveken/évtizedeken át kinevetnek, megaláznak, félrelöknek minket. Nem csak a meleg világban, hanem az élet minden területén: iskola, munka, vagy akár egy sima bevásárlás a boltban.
Akivel állatként bánnak, az idővel azzá is válik.
Nem osztom a 8-as véleményét,mert azért vagyunk emberek,hogy el tudjuk viselni úgy a lelki problémákat,hogy nem válunk állattá,bárhogy is bánnak az életben velunk.
Van egy érzésem,hogy akkor állatból lenne több,mert ahogy a világban mindenfelé bánnak egymással az emberek..
De mégsem lesz mindenki ilyen erőszakoskodó,stb. Alapból benne van azokban,akik ilyenné lettek,ezt láttam már annak idején suliban is, munkahelyen is,de még bővebb családban is.
Nincs olyan,aki ne kapna visszautasítást,ellökést,gúnyt,alázást.Ezt minden ember átéli,ha meleg,ha nem. Melegként azért gondolom,hogy ez éles reakciót vált ki,mert a melegeknek elképesztő elvárásai,igényei lettek utóbbi időkben.Fiatalokban is.
Személyes példa,hogy nagyon jó kinézetű,jól öltözött kora harmincas srácnak az első személyes találkozáson kb negyed óra után megmondtam, nem látok bele többet ebbe az ismerkedésbe / nagyon beképzelt volt és nem volt jó kisugárzása /.Ő nem így gondolta, ledöbbent és abban a pillanatban szitkok tömegét zúdította rá,nyílt utcán. Mosolyogva annyit mondtam : Neked is szép napot és minden jót ! Hátra arc és otthagytam.
Így is lehet,elvem az,hogy tényleg a tromf sokszor rosszabbá teszi a helyzetet.
Magamról elmondva, volt amelyik elutasítás rosszul esett,volt amelyiknél megkönnyebbultem és volt,amelyik várható volt. Ha én kaptam, ha én mondtam ki .
Nálam nem vált ki haragot,állati viselkedést,nyomulást az ilyen viselkedés velem szemben.Már csak azért is,mert a harag már érzelem ! Aki iránt nincs érzelmem,arra nem tudok haragudni.
Hűvös nyugalom,pókerarc és semlegesség amit érzek utóbbi időben,három éve.De talán azért lehet,mert kapcsolatot,barátságot szeretnék,nem pedig testiséget és nem olyannal,aki még kapcsolatban van. Biztos bennem van a hiba,de ez van :)
Ha fizikailag bántanak valakit mindig,nyilván az más nézőpont,akkor el tudom hinni,hogy ő is nyers lesz és az érzéseit is ezzel leplezi.
4/9 anonim
Miért lenne velem a baj? Mi velem a baj? Nem én viselkedek úgy ahogy leírtam.
És miért gondolod, hogy visszasírom ezt? Köszi szépen, van akinek kellek.
Többieknek:
Igen, lehet, hogy rosszul esik nekik, de így nem lehet viselkedni.
Nem beszélve arról amikor visszautasítás előtt, vagy akár már az indításnál erőszakos vagy undorítóan viselkedik. Azt főleg mire?
8/9 anonim
Én nem lököm félre őket, de hagy válogassam már meg, hogy kivel szexelek és kivel nem vagy kivel akarok kapcsolat vagy barátság céljából ismerkedni!
Ha a külseje miatt nem kell, akkor nem kell és kész. De elítélni vagy visszavágni nem ezért fogok, hanem ahogy viselkedik. Arról már vastagon ő tehet, nem így látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!