Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, milyen eset(ek)ben vennétek be harmadik vagy több személyt a szexuális életetekbe? Vannak itt olyanok, akik, akár az extrém vágyaik miatt keresnek harmadik személyt? (Pl. a pasinak bi srácot vagy erőszakos szex a nő örömére, stb...)
Két pasi, egy nő hármas a favorit!
Sosem szopott még úgy le nő, mint mikor valaki dugja hátulról!
Meg, mondjuk tényleg izgató azt is látni, hogy egy tényleg nagy méretű farok kezeli a punciját!
Jelenleg nincs párom, ha lesz, akkor nálam feltétel, hogy legyen nyitott erre a hármasra!
34/f
Lányt azért, hogy megmutassam a partneremnek mit szeretnék. Izgat látni ahogy élvezi a nő, kicsit olyan, mintha nekem is orgazmusom lenne. De először nekem kellene felmérni a terepet mit szeret. 2 pasival nem érdekel, mert nem az lenne nekik a lényeg, hogy én élvezzem.
Az vonz amikor többen izgatnak fel 1 valakit és az a cél, hogy minnél jobban kielégüljön az az 1. De úgy jó másfél 2-3 órán keresztül. Aztán mindenki sorra kerül. Laza 6-8 órás program.
31/N
Mi egy baráti házaspárral járunk össze négyesezni, párcserézni. A feleségek együtt nöttek fel, testi-lelki barátnők. Biszexek. Többnyire szükségük van az egymással való légyottra, valamint sokszor cserélünk párt is. Szoktuk nézni is, hogy a párunk hogyan szeretkezik a másikkal. Sokat lehet így tanulni a másikról, hogy hogyan alakulnak az igényei, mit szeretne, és hogyan. Valamint így a hármas is lehetősége van bármelyik félnek.
Feleségem 47, barátnője 43 és a férje 46.
Én 44F
Én akár nőt, akár férfit bevennék harmadiknak. Számomra minden felállásban rendkívül izgató a dolog. Még nem volt részem egyikben sem, de az, hogy egy másik férfival dugjam az asszonyt, az nagyon erős bakancslista.
Egy másik perverzióm (ez is bakancslista), hogy egy párt végignézzek szeretkezni kábé fél méterre tőlük - testileg egyáltalán nem beleavatkozva a sztoriba.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!