Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Párok, milyen eset(ek)ben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, milyen eset(ek)ben vennétek be harmadik vagy több személyt a szexuális életetekbe? Vannak itt olyanok, akik, akár az extrém vágyaik miatt keresnek harmadik személyt? (Pl. a pasinak bi srácot vagy erőszakos szex a nő örömére, stb...)

Figyelt kérdés
Kinek, mi a vágya, elképzelése ezzel kapcsolatban? Kérlek kort és nemet írjatok a hozzászóláshoz!

2023. júl. 20. 10:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Mi is próbálkozunk 3.-nak Hölgyet találni, de nem jön össze. Pedig páromnak nagyon jó teste van.
jan. 6. 08:29
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Plusz pasit vagy plusz nőt. Mindkettőt más-más okokból. :)
jan. 6. 11:01
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
50-es beavatatlan(!) pasit, hogy feleségem elcsábíthassa. Ez a lényeg, utána bármi lehet.
jan. 20. 20:08
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
28 éves (passzív bi) férfi jelentkezik harmadiknak, akár szigorúan hetero alapon is! Az ország közepén élek, utazni tudok.
jan. 29. 23:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi kerestünk harmadiknak ffi beszállót. Hála égnek találtunk is fix partnert. Ilyen egy éjszakás kalandok soha nem vonzottak minket, értelmét sem találtuk. Nyilván egy fix partnerrel össze lehet szokni. Hát el kell mondani, párként ffi beszállót sem egyszerű találni sajnos. Sokáig kerestünk. A másik nagy vágy egy női partner lenne akár mindkét fél örömére akár csak a párom örömére, közben én nézem, fotózom,videózom őket. De nőt találni kb mint tűt a szénakazalban.
febr. 19. 07:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy srácot kerestünk,akinek jó nagy van,mindkettőnk örömére.A barátnőmet dugta,engem szopatott.Nem volt egyszerű,de végül találtunk F.
febr. 19. 08:35
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi plusz nőt szoktunk bevenni, nem mindig fix partnert, nyitottak vagyunk ilyen téren. Én bi vagyok, a párom pedig imád nézni minket és játszani velünk, és elég domináns is :) 28N
febr. 26. 17:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Két nővel kipróbálnám, mert férfiként természetesen érdekel, hogy milyen.

Ugyanakkor mivel a fordított felállás abszolút nem vonz, a korrektség miatt kimarad az életemből.

márc. 5. 09:41
 29/30 anonim ***** válasza:
30%

Nekem párom nem viszonyul ezekhez pozitívan, teljesen ellentmond az ő nézetének, épp ezért en(a férfi tag) titkos kapcsolatokban elégítem ki külön magam.

Nem feltétlen extrém vágyak miatt, tény egyszer a pisit kipróbálnám, a kor sem zavar, sőt. De egyébként csak rendes szex v amit megbészelek a partnerrel, aki most jelenleg nincsen.

Egyébként 22 vagyok, Gyál

máj. 14. 07:03
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is szívesen beszállok. 32F Pest
okt. 29. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!