Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom igénytelen magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom igénytelen magára és nem akar változni?

Figyelt kérdés

Ma volt egy hosszú beszélgetésem a barátomnal mivel a találjozónkkor baromi fáradtan jelent meg. Ez nem az első alkalom, nagyon gyakori, sőt minden napos hogy nem alszik csak 3-4 órát. A kinézete és háza igénxes tiszta, nem erre értettem az igénytelenséget. Nem törődik magával és az egészségével mindig megelégedik az abszolút minimummal és nem akar rajta változtatni. Pl nem hajlandó motivációt keresni csak várja hogy az ölébe hulljon. Állítása szerint boldog így viszont nekem fáj látni hogy mennyire nem törődik magával. Nincs semmi self respect a fejében. Nem jár edzeni mert nem motiválja az hogy egészséges lesz és jól fog kinézni. Nem törődik vele hogy nem alszik eleget mert nem motiválja hogy egészséges legyen, meg hogy ne legyen fáradt. Nem keres új állást, mert neki jó ez ami most van, jól fizet meg tud élni, de cserébe belenyomorodik a fáraftságba. Eddig nem keresett barátnőt mert ő megvolt egyedül is. Neki jó a kapcsolat úgy is hogy nem szexelünk (aszexuális vagyok, kicsit több idő kell nekem, viszont érzem rajta hogy frusztrálja)

Nem látom szomorúnak de boldognak se. A kapcsolatunkban van tűz de néha úgy érzem hogy én vagyok az aki viszi az egészet. Sokat tesz értem ez tény viszont ez az egészségrombolás kikészít. Rossz látni hogy nem alszik semmit de teljesen lexarja hogy ezzel a teste ki fog készülni. Mit csináljak, hogyan segítsek neki?

nov. 25. 23:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Te nem aszex vagy, hanem szürkeszexuális.
nov. 26. 18:06
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Aranyos, hogy te kb mindent problémának látsz vele kapcsolatban az alvási idejétől kezdve a melóján át odáig, hogy nem jár edzikélni, mert az SZERINTED milyen jó (hát szerinte meg rohadtul nem), miközben te még a szexre is szinte alkalmatlan vagy. :D

Esetleg ha már ő hajlandó tolerálni az egyik legfontosabb dolog szinte teljes vagy épp teljes hiányát egy párkapcsolatban, akkor te is visszavehetnél az elvárásaidból azzal kapcsolatban, hogy ő hogyan élje a SAJÁT életét (miközben neked még saját bevallásod szerint is mindent megad).

nov. 26. 19:50
 23/31 A kérdező kommentje:
23- azt majd én eldöntöm hogy mikor szeretnék szexelni. Nem azt mondtam hogy baj hogy nem edz. Ez egy példa volt arra hogy mennyire motiválatlan. Ne edzen ha neki nem esik jól. De has siránkozik hogy ő nem nézbki olyan jól mint mások akkor az nem az én hibám. Én is megadok neki mindent. A programjainkat csak én tervezem. Mindig megölelem, minden nap mondom neki hogy szeretem. Pont ez az hogy én tervezek előre de ő nem. Egy részem szakítani akar vele de egy részem meg nem.
nov. 26. 20:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
De ő szerelne is már rendszeresen...
nov. 26. 20:09
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Kapcsolatra alkalmatlan vagy, nem való mindenkinek.
nov. 26. 21:09
 26/31 A kérdező kommentje:
26 miert lennek alkalmatlan?
nov. 26. 21:27
 27/31 anonim ***** válasza:
93%
De keress egy hasonlóan "aszexuális" társat. Egy nem aszex pasi nem érti jól magát egy olyan kapcsolatban, ahol nincs normális és rendszere szex.
nov. 26. 23:19
 28/31 anonim ***** válasza:
78%

Ő is majd szépen eldönti, hogy mikor akar szexelni. Ha te a minimumra sem vagy képes, akkor meg joga van normális nőt keresni. Normális alatt nem a nem aszexuálisra gondolok elsősorban, hanem olyanra, aki nem csak elvárja, hogy tolerálják a rendellenes állapotát, hanem esetleg ő is hajlandó cserébe elfogadni a másikat.

Mert valljuk be, itt neked van hatalmas hiányosságod, hiába nem tehetsz róla. Mégis még te követelőzöl agyba-főbe, miközben ezt tudomásul veszi a partnered. Remélem, felfogod, mekkora áldozat ez. Kb pont akkora, mintha téged mindennapos, de legalábbis heti többszöri alkalmakra kényszerítene.

nov. 27. 18:23
 29/31 A kérdező kommentje:
28- én megadtam neki a lehetőséget hogy menjen. Nem ment. Viszont az hogy ő nem alszik kihat a mindennapjainkra. Ahogy mondtam nem tervez programokat, semmihez nincs kedve mert fáradt. Mindig azt hallgatom hogy ő milyen fáradt. Ezt meg lehetne oldani azzal ha aludna. A nemalvástól tönkre mész lehet bármit mondani. Aggódom az egészségéért és megmondtam neki, ez nem irányításmánia bármennyire annak próbáljátok rám kenni az egészet. Hibám hogy nem szeretnék szexelni, de nem tudok vele mit kezdeni.
nov. 27. 19:31
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar valtoztatni az eleten, az az o dontese. Ettol nem igenytelen lesz csak idiota. Neked viszont nem kotelesseged vele maradni, ha ennyi bajod van vele.

Eddig egy pozitiv dolgot nem sikerult megfogalmaznod, azt leszamitva, hogy “szereted”. De szerintem magad sem tudod, mit…

nov. 27. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!