Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre vagy az eszemre hallgassak, ha két férfi jöhetne szóba? Adott egy meredeken romlófélben lévő párkapcsolat és egy friss érdeklődő, aki próbál udvarolni. De mi van, ha csak a testem kellene neki? (Mármint az újnak.)
Nem valószínű, hogy tovább romlik. Próbálom csökkenteni azt a fajta állapot stagnálást, ami most van.
Hosszantartó krízishelyzetből jöttem ki a párom segítségével. Nincs értelme csak azért megszüntetni valamit, mert egy kapcsolat összes részletét működésképtelennek hisszük egyetlen hiányos terület miatt.
Most éppen aludni sem tudok a régóta tartó feszült helyzet miatt, ami az október eleje óta tartó időszakot jellemezte. Remélhetőleg belátható időn belül pontot teszünk az áldatlan káosz végére.
Lehet, hogy van igazság a 13-as válaszban, de annyira nagyon jól kezdődött és olyan varázslatosan "mesésen" összeillettünk...
Szokott hivatkozni a korkülönbség miatti "szakadékra", de most ott tartok, hogy talán a problémafeldolgozó képességeink különböznek. Nem csak és kizárólag a neveltetésünk.
Elkezdett egyfajta mechanizmus megváltozni nálam. Egy rosszul rögzült szokásmód.
Itt szoktam ezen az oldalon olvasni, hogy a nők hatalmas nagy százaléka nem akarja túlnyomórészt egyedül vinni a háztartást egy párkapcsolatban.
Neki pedig az az alapelvárása, hogy leginkább a nők értenek a legjobban a házimunkához. Ezzel a berögzüléssel valamilyen szinten tudok azonosulni.
Legalábbis úgy tűnik most nekem.
Mindegy. Bizonyos részben tudatos és tudattalan választás is egyben.
Az az érzésem, hogy VELE EGYÜTT TÁRSULVA(!) sokkal nagyobb pozitív értelemben vett teljesítményekre vagyok képes, mint teljesen egyedül.
Egyetemes értelemben. (Ezért sem aludt még ki a "tűz" végleg.)
Hú, de sok dolgon ventilálsz.
Mindent meg lehet magyarázni... a lényeg, hogy mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!