Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy akár hányszor jön hozzám a barátom főzök neki enni.. És utána szinte egész nap aludni akar?
Figyelt kérdés
Barátom eljon hozzám megkajál és lefekszik aludni.. És nagy szemét láda vagyok hogyha fel akarom kelteni hogy csináljunk valamit ne csak aludjon hanem tévézzunk vagy valami..tegnap 19:31
2/27 anonim válasza:
Un téged. Unatkozik és nem akar igazából veled lenni, csak kihasznál. Ellaposodott a kapcsolatotok.
3/27 anonim válasza:
Próbálj meg egyszer nem főzni. Kíváncsi vagyok, mi lesz akkor a reakciója...
Az már most sejthető, mi a helyzet a kapcsolatban.
4/27 anonim válasza:
Hát én nem tartanék egy ilyen kosztost a nagy semmire, de te tudod...
5/27 anonim válasza:
Ha a tévézés az alternatíva én is inkább aludnék. Ha nem főznél, nem is menne.
6/27 A kérdező kommentje:
#3 na mi a helyzet?😕
Fejtsd ki kérlek.
Hát igen szerintem nem örülne ha nem készítenem el a kaját.
tegnap 19:38
7/27 anonim válasza:
#6 és ez kit érdekelne, egy lábtörlőn kívül?
8/27 A kérdező kommentje:
#5 Ez csak egy példa volt. Bármit csinálnák vele csak ne azt kéne néznem órákon keresztül hogy alszik
tegnap 19:39
9/27 anonim válasza:
Talán azért, mert egy életben megfáradt ember, és nincs motivációja?
10/27 anonim válasza:
Azt gondolom, valami olyasmi lenne, amit az 5. is írt. Ha előre tudja, hogy nem fogsz főzni, akkor nem menne, ha meg akkor derülne ki számára, amikor átmegy hozzád, tuti kicsapja a balhét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!