Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha folyton a szexualitáson veszekszünk, és nem találunk megoldást?

Figyelt kérdés

Örök probléma, hogy a párom nem szeretne orálisan kielégíteni engem. Nekem viszont nagyon fontos ez, mivel csak így tudok férfival orgazmust elérni, máshogy nem megy és nem is ment soha. De nem is csak ezért szeretném, hanem maga a szituáció is nagyon izgató, borzasztóan hiányzik. Úgy érzem, hogy azzal, hogy nem teszi meg, undorodik tőlem. Folyamatosan attól is félek, hogy másnak megtenné, vagy ha jobban szeretne, akkor megtenné. Megkérdeztem pár barátnőmet és férfi barátomat, és ők nagyon kiakadtak, azt mondják, sokkal jobbat érdemlek, és tök defektes, a legtöbb pasi imádja csinálni és sokkal jobban tudna értékelni engem az ágyban.

Csak én meg őt szeretem, de ez meg már nem állapot.

Ti mit gondoltok?

tegnap 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
10%

"a legtöbb pasi imádja csinálni"

Tudnak róla?

tegnap 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Van nő, akinek nem fontos ez, és el tudnak menni máshogy... Nem illetek össze. Nyilván. Ne húzd az időd.
tegnap 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

#1 hát én még nem voltam életemben olyan pasival, aki nem szeretett volna nyalni... És nem hiszem, hogy csak miattam csinálták, láttam rajtuk, hogy élvezik, ők akarták csinálni.

Kérdező, remélem akkor te sem csinálod neki! Ha ő nem nyal ki, alap, hogy te nem szopod le. Ez fordítva is igaz, ha a nő nem akarja csinálni!

Teljesen megértelek, olyan, mintha undorodna tőled, valszeg undorodik is magától a nemi szervtől, ha nem teszi meg :/ nem hinném, hogy tőled undorodik, szerintem ő ilyen, veled nincs semmi gond odalent.

Elmondta, hogy miért nem szereti csinálni? (Mielőtt még jönnének a vérincelek: ha egy férfi barátnője nem akarna szopni, ugyanezeket írnám)

Viszont azt is vésd a fejedbe, hogyha ő ezt nem akarja, akkor nem erőltetheted rá semmiképpen sem. Gondolj bele, ha rád akarna valamit erőltetni, amit te nem szeretsz csinálni. Meg egyébként is, jó lenne, kényszerből tenné? Nekem nyalásnál az is nagyon tetszik, hogy a pasi imádja a puncim. Ha látnám, hogy ímmel-ámmal teszi, annyira azért nem tetszene. A férfiak másak ebben, ők megelégszenek azzal, hogy a nő annyira nem szereti. Hidd el, ha csak azért csinálja, hogy ne "hisztizz" nem lenne olyan jó és szerintem ő se lenne ügyes nagyon...

Szerintem szexuálisan nagyon nem illetek össze. Nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak :/

Vagy behódolsz vagy keresel mást.

ma 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

"A férfiak másak ebben, ők megelégszenek azzal, hogy a nő annyira nem szereti. "

Oké, próbálom udvariasan feltenni a kérdést: Mi a jó fenéről beszélsz?

ma 00:07
 5/8 anonim válasza:
35%

4/4

Lefordítom neked. Azt próbálta körülírni, hogy szerinte a féfiakat nem zavarja, ha azt látják, hogy a nőjük kelletlenül szopik. Ettől ők még tolják a lécet, mert nekik csak az a lényeg, hogy a végén orálisan kielégüljenek.

Míg őt pl. zavarná, ha azt látná, hogy a pasija immel ámmal nyal neki...mert őt nem elég kinyalni, hanem közben csodálattal, és mély áhìtattal is kell nézni rá.

Bezzeg mi, igénytelen férfiak...

Nna, így már érthetőbb? ;)

ma 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

5

Köszönöm, pont így értelmeztem én is. :)

Nagyon sajnálatos, hogy mi sose lehetünk azon a szinten, hogy arra induljunk be, hogy a másik élvezi, amit csinál, és nekünk ugyanolyan jó, ha ímmel-ámmal teszi, bárcsak éreznénk, hogy milyen az, amikor az izgat, hogy a másik élvezi... :'(((((

ma 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Jól van, örülök, hogy így megbeszéltétek egymás között. Lehet egy mély barátság kezdődik nálatok :)

#3 voltam.

ma 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

#4!

Értelmező már a kérdést, ne csak olvasd.

Segítek: vannak szükségletei a nőnek, mégpedig az hogy a párja kínálja amire nem hajlandó. Szóval nem nyalja ki a pasi a nőt!!!!!!

ma 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!